Политолог срази Цветан Василев в съда, банкерът осъден да му плати 2200 лева

Този безсрамен човек гепна поне 3,7 млрд. от КТБ и това може да се приеме вече за истина, защото беше прието от съда за такава, сподели Антон Тодоров

Антон Тодоров срази Цветан Василев в съда. Политологът депутат се похвали във Фейсбук, че банкерът- беглец е осъден да му плати 2200 лева. Той обаче е загубил надежда да си ги вземе.

Вече имам и изпълнителен лист срещу банковия Борат. Да видим сега как да обезпечим вземането си, след като спечелихме с моя адвокат Емил Василев делото, което ми заведе и на първа, и на втора инстанция белградския гепаджия“, сподели в социалната мрежа Тодоров.

Дължи ми 2200 лв. този безсрамен човек, който гепна поне 3,7 млрд. от КТБ – това може да се приеме вече за истина, защото беше прието от съда за такава, добавя той.

Извънредно трудно ще ми бъде да си върна тези пари, споделя Тодоров.

Дори и да не си ги върна, ще приема, че съм жертвал 2200 лв. в името на свободата и битката с покровителстваните през годините от Костов и сие бандюги. А медийният слугинаж на банковия Борат да помни, че нищо не остава ненаказано“, предупреждава депутатът.

Той цитира Евангелието от Матея „И ръката Му въздава всеки според делата“.

Банкерът- беглец е осъден, но депутатът- политолог ще трябва да се зареди с търпение, защото Белградският гепаджия (б.а. както той го нарича) има да връща не само 2200 лева, а 3,7 млрд. лева. Само един живот не е достатъчен, за да си плати дълговете.