Провалите на Борисов от масажист на ушите на Тато, та до наши дни.

„Премиерът Бойко Борисов разпореди на министъра на околната среда и водите Нено Димов да спре изпълнението на заповедта, с която се забраняват всякакви дейности в териториите в района на Балчик, Каварна и Шабла, попадащи в „Натура 2000“.

Борисов възложи на министър Димов и екипа му утре да проведат среща с кметовете на трите общини и с представители на инициативните комитети, за да бъде обсъдена ситуацията, възникнала след решението на Съда на Европейския съюз, и заедно с тях да бъде търсено най-правилното решение за всички страни и за държавата след причинената огромна щета от предишни управления“, съобщиха от правителствената информационна служба.“, тръбят медиите.

НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ ТРИТЕ МАНДАТА НА БОРИСОВ НЕГОВИ МИНИСТРИ ПРЕДИЗВИКВАТ СБЛЪСЪЦИ НА ГРАЖДАНИТЕ С ВЛАСТТА!

Аз очаквам неадекватното политическо творение министър Димов да бъде натирен от тоя кабинет – и без друго не е гербаджия, а е някаква смрадлива амалгама между някогашното СДС и сегашното ВМРО, претворено в НФСБ. Ако премиерът има някакво чувство за самосъхранение (за здрав разум и управленски капацитет не може и да се мисли!), той би трябвало веднага да изгони Димов. Но Борисов няма да изгони Димов, защото такива като Димов са индулгенция за вчерашните, днешните и утрешните грехове на Борисов. Борисов трябва да товари своята вина върху чужди гърбове, за да защитава своя гръб.

Борисовщината и димовщината материализират представите ми за управленски провали и катастрофи. А тия провали са десетки и дори стотици, колкото и книги да се напишат за Борисов, колкото и песни да се изпеят за него от заблудените му и примитивни последователи.

Нямам капацитет, а и желание нямам да съставя списък на провалите на Борисов от времената, когато беше масажист на ушите на Тато, та до наши дни. Но някой друг, някой ден, ще напише печалната хроника на провалите. Архивите са живи, казваха някога идеолозите на БКП, майката на ГЕРБ.

ЕХО ОТ КАВАРНА
„Яйцата на грабливите птици се люпят тука, при нас.
Аз съм бил кмет, знам какво иска населението, и затова сме и тука, защото яйцата на грабливите птици, се люпят тука, при нас“, продължи още метафорично Борисов. „Миналата година, се излюпиха АЕЦ „Белене“ – милиард и 200 милиона лева платихме, а милиард и 300 милиона за двете американски централи. А по-предишната, година, когато дойдохме, ни се излюпи КТБ. 3 милиарда и 700 милиона лева „, изброи той, цитиран от БГНЕС.“
ЗАБЕЛЕЖКА: Морският бриз носи цунами от глупост, простотия и отвратителна народнящина!

Любомир Кольовски

Фейсбук