Съветник на президента Румен Радев хвали Бойко Борисов

Борислав Цеков, Бойко Борисов и Делян Пеевски започват политическата си кариера в НДСВ. Между другото, в Президенството е пълно с НДСВ и сФирките в пеевските медии, които редовно въртят на президента, изобщо не са случайни. Да не забравяме и служебния премиер Герджиков. И той е от царското движение.
Е, вече на някои хора трябва да започне да им се изяснява защо съм критичен към Румен Радев и заобикалящите го съветници, които не знам дали друго ще направят, но пък със сигурност могат да го провалят.
След като от кабинета на президента похвалиха премиера Бойко Борисов за международните му успехи и срещи, докато на Радев не могат да му уредят една свястна такава с важен държавен глава, предлагам сега някой от кабинета на президента да похвали и депутата Делян Пеевски. Иначе би било несправедливо и може да им се обиди. 

Stela Bankova: Така мисли президентският съветник Борислав Цеков.
А президентът Румен Радев споделя ли оценката на своя съветник за Бойко Борисов ?!
„Що се отнася до премиера Бойко Борисов, той натрупа достатъчно международен авторитет и доверие в основните международни фактори за трите си мандата и затова локални клюки и злонамерени атаки са без значение“.
Казаното е по повод разследването за грабежа на КТБ.
Малка и незначителна подробност – Борислав Цеков по някое време беше в листите на БСП.
Пък и създаденото от него ОБЩЕСТВО ТРЪМП…

 

Стоян Тончев, Фейсбук