Финални летни намаления в ТРИА Сити Център

Който не вярва, че раздялата може да бъде превърната в красива емоция, значи не е изпращал лятото с ТРИА Сити Център в Бургас. Сега е времето на истината – чрез финалните намаления в ТРИА Сити Център, които са утвърдена традиция всяко лято и стартират от 7 август!

Клиентите на търговския център ще изпратят лято`2017 с обновен и стилен гардероб, в който са добавили тоалети от световни марка, придобити на изключително изгодни цени.

Истинско откритие и основание за самочувствие е покупка с намаление 40 %  от колекциите на Salsa Jeans, ЕА7-Emporio Armani, Freddy,  Kocca, Henry Cottons, Marina Yachting, MCS. За картодържатели цената е 50 на сто. Пробвалите знаят, че това е точното време за находка в магазините на ТРИА Сити Център. В някои от тях намаленията достигат 70%. Големи са намаленията и  при марките Mayoral, Triumf, Pause Jeans, Hot Spot, Torrini Leather. А в Styler промоцията е специална –  взимаш три продукта, плащаш два!

Колелото на късмета ще се завърти отново и ще даде шанс към великолепната  нова дреха да се добави моден аксесоар, парфюм или качествена козметика. Късметлиите ще бъдат изтегляни всеки ден от 7 август до края на месеца във времето между 16 и  19 часа!