Цялата държава е вече Пеевски и върши мръсната работа вместо него

Пеевски нямал нищо общо с ВПК – както той се възмути преди няколко дни. Както и че Борисов се разгневи, че пришиват Пеевски към него. Няма как да го пришият – пришиват чужди части – те са едно тяло.

Днес глутницата Цацаров и Пеевски, при подкрепата на Борисов премина в крайната фаза на реализиране на плана Решетников – неутрализацията на прозападните кръгове – на практика почти всички известни прозападни политици, близки до Борисов, и бизнесмени – или са обвинени, или са изолирани чрез проверки и тормоз от данъчни, банки и институции, или са изолирани от властта. Цветан Василев стана още по-голяма мишена защото си позволи да загърби Русия и да потърси спасение в САЩ. Това Центърът не може да му прости.
Толкова мащабна, дори тотална битка само доказва мащабите на залозите и намерението на Кой? не само да не отстъпва, но и да атакува до край, защото няма място за отстъпление.
Докато ви занимаваха да разкриват старата Държавна сигурност си спретнаха нова мрежа от лична и групова Тяхна сигурност, чрез пленяване на всички важни институции – прокуратура, ДАНС, банки, държавни институции, други служби, партии /на практика няма парламентарно предтавена партия извън техен к
онтрол/, стратегически предприятия. Изобщо Оруелския Голям Брат е тук. Борисов е най-добрият им продукт за да омайва хората, той е главния анестезиолог на Модела.

Това с Дунарит показва, че Пеевски дори вече да си „мърси“ ръцете сам, за да притежава кешовите потоци. Цялата държава е вече Пеевски, реализира неговите подходи и върши мръсната работа вместо него. След това – Корпулентния – само ще прибира такса вход и такса изход. Изобщо национализацията – министър беше трагичен в обяснението, че това не било одържавяване – вече сме сигурни, че ще глътнат Дунарит.
Пеевски нямал нищо общо с ВПК – както той се възмути преди няколко дни. Както и че Борисов се разгневи, че пришиват Пеевски към него. Няма как да го пришият – пришиват чужди части – те са едно тяло.
Още утре ще излеят поредната помия от Пеевските медии. Близки на Борисов пък ще определят горното като „руска опорка“- те нямат въображение, а имат нужда от поддържане на култа към Вожда.

  Ilian Vassilev ,фейсбук