Красимир Димитров: Илюминатите поробиха човечеството, България ще го освободи

Засега съм единственият, който работи за възраждане на Велика ДоброСлавна България като Бог-Ария, споделя той
/Интервю на Димитър Мишев за в. „Компас“ с учителя, чиято мисия е да ни избави от робските окови на илюминатите/

Вече 12 века сатанисти властват и господстват над българската държава. Тяхната сила за власт и господство е лъжата, измамата, илюзията, корупция, рекет и внушаване на страхопочитание и подчинение към злите сили! Това твърди Красимир Димитров, който като истински будител просвещава хората в социалните мрежи затова как да се избавят от робството на илюминатите. Глобалната мафия, която ни е завладяла, ще загуби своето влияние, когато българският народ се събуди.
Некорумпираните хора в България са малцинство, ето затова истинските българи са малцинство, коментира във Фейсбук Красимир Димитров. Според него престъпната политика, престъпният бизнес и престъпната икономика няма да умрат докато има слуги, надзиратели, доносници, ратаи, измекяри и роби, които да работят за вечния живот на сатанизма!
„Без да се възроди от пепелта истинската българска ценностна система и култура няма как да се получат истински българи, защото вече 12 века се произвеждат по държавна политика само и единствено културно образовани българоубийци, които са ни представени за българи и които властват и управляват държавността 12 века. Истинските българи в България са не повече от 100 човека, които нямат физическа възможност да играят ролята на учители, които да възродят Великата ДоброСлавна Българщина!“, обяснява мъжът, който е приел мисията да бъде Бул-Гар-голям учител.
Ние можем да се гордеем с това, че сме наследници на Арии, на слънчевите войни – арийците, които са дали основата на много земни цивилизации.
-Посещението на френския президент Еманюел Макрон в България затвърди усещането, че политиката е като публичен дом. Венци Чикагото определи кадрите с прегърнатите политици като върховна гнусотия. Той припомни, че Макрон е бил банкер на Ротшилд. Вие пък твърдите, че евреите отдавна са поробили цялото човечество. Защо илюминатите изпратиха банкера си?
-Приятели сме с Венцислав Ангелов-Чикагото, защото това е буден човек, който търси истината. Аз съм говорил няколко пъти с него на тази тема за власт и господство на илюминатите над цялото човечество без никакво изключение. Считам, че не съществува никъде по света страна, която да не се управлява по законите, условията и правилата, които се диктуват от илюминатите, а що се отнася до това, коя страна ще се освободи първа от многохилядолетното еврейско-илюминантско робство, заявявам, че това ще е България и именно тя ще освободи цялото човечество. Това мое заявление се основава на истината, че основата, на която стои Българщината-Българската Култура е, че тя е наследник на Културата-Бог-Арии…
-Можем да се гордеем с това!
-Да, тя е проектирана да бъде култура на цялото човечество и именно културата Бог-Арии да е силата, която ще гарантира достоен щастлив живот на цялото човечество!
Никъде по света няма случайни назначения на управляващи. Макрон е просто пионка от цялото световно политиканстване в името и бъдещето на илюминатите!
-Френските ласки сякаш ни дойдоха в повече. Ако Макрон бе подранил с 12 века и бе прегърнал княз Борис Михаил Покръстителя, вместо Борисов, вероятно народът ни нямаше да стане православен, т.е. да бъде поробен от евреите-илюминати. Модата на сатанизма сякаш дойде с целувките на Брежнев и Живков, но вие твърдите, че вече 43 хилядолетия ни го натрапват на Земята. Защо народът позволява това?
-Да, аз познавам световната история на човечеството от края на последната ледена епоха и знам причините, поради които се е развивала така историята на човечеството. Знам как се е зародило жречеството-илюминатството и твърдя, че цялото човечество живее в робство вече цели 43 хиляди години. Имам доказателства за това, а не просто някакви теории на вероятности. Ето затова твърдя, че последният човешки род-народ, който пада в капана на илюминатите-евреи, е българският и че именно нашият народ ще е основател на освободителното движение за цялото човечество!
-Приятелите ви вероятно ви считат за учител, чиято мисия е да възроди Великата ДоброСлавна Българщина. Възможно ли е след 12 века православие да живеем в ДоброСлавие?
-Не всички мой фейсбук приятели ме разбират и приемат като Бул-Гар-ГОЛЯМ-УЧИТЕЛ или разбираемо както вие споменавате като УЧИТЕЛ, а това е така, защото те не разбират или не искат да разберат що за информационен материал им поднасям, но аз не им се сърдя. Знам колко е трудно да се довериш да възприемеш такава информация, която те нито са търсили, нито са си представяли, че някъде съществува. Засега съм единственият, който работи в тази насока за възраждане на Велика ДоброСлавна България като Бог-Ария. Знам, че съвсем скоро ще получа подкрепа от цялото население на България, за да започна ефективно делото за просвещаване на населението и превръщането му в Единен Български Народ чрез силата на изучаване на истинските Бог-Арии културни ценности. Щом се определяме като българи, трябва да ги знаем и носим, за да бъдат сила, която да ни гарантира достоен щастлив живот. Именно като носители на тези културни ценности трябва да учим цялото човечество на тях и така чрез наука за истината да го освободим от оковите на илюминатите-евреи!
-Твърдите, че вече 12 века населението на България се ръси с мъртва вода от верските религии и техните началници, чифутите политиканти. Наскоро споделихте във Фейсбук, че времето на сатанистите свършва, защото вие владеете силата на животворната вода и носите нейната сила, за да дадете от нея на всеки, който иска да бъде достойно щастлив човек-Българин! Разкажете за тази сила!
-Аз твърдя че цялото човечество се ръси с мъртва вода-лъжа, а българският народ е последният, вкаран в капана на илюминатите, и се ръси с нея само 12 века. Моята сила на животворна вода е истината, с която ще запозная цялото население на България, за да го изкарам на светло и да се запознае със силата, която ще му гарантира достоен щастлив живот и ще го направи истински български, който ще осъзнае, че е първо коляно наследник на Бог-Ариите.
-Защо смятате, че последният народ, който е поробен от евреите, е българският и че ние ще сме първите, които ще се освободят от еврейско робство?
-Защото истинската история с истинските причини доказва този факт, за който говоря и ще се освободи първи, защото културно-идеологическият код, който е заложен в проектирането на Рода-Народа Бог-Арии-БЪЛГАРИ, е толкова силен, че само да се премахне мъртвата вода-лъжата и да се поръси с жива вода-истина и той отново ще стане силата, която е проектирана да бъде такава, че да освободи цялото човечество от робство.
-А как този заспал народ може да бъде пробуден, след като модерното робство е дело на евреите банкери с тяхното лихварско дело, а българите са принудени да живеят на кредит заради ниските си заплати?
-Няма да е лесно да се смие мъртвата вода-лъжата, но ще стане със силата на истината. Материалната истина и духовната ще се възродят с истинските ценности, които ще изменят стойностите, с които евреите оковават човечеството в материално-финансово робство. Имам концепция за разрушаване на финансовото робство и това е много простичко и ефективно: трябва да се приложи, а за да стане това, трябва да се запознае населението с живата вода-делото, което освобождава от материална зависимост. Ако няма кой да ограбва труда на трудовия-производителен човек, няма как той да бъде зависим. Ето затова аз имам идея как да създам законови условия и правила, които да гарантират на всеки човек достоен щастлив живот и именно така чрез силата на тези правила да се унищожи спекулацията, чрез която се ограбва производителния труд на човека. Ето така ще поръся цялото население на България с жива вода и ще го превърна в Истински Достоен Щастлив Български Народ.
-Неотдавна споделихте, че ядем генно модифицирани храни, за да живеем като биороботи, контролира ни се съзнанието чрез лъжи, измами и илюзии, за да бъдем удобни роби с мъртви души, по които ходят и парадират едни човекоподобни същества като господстващи над човечеството и планетата Земя. У нас търговията с ГМО уж е забранена. Как да се спасим?
-Точно това е засега най-наболелият проблем, но той не ще се реши ако не бъдат премахнати причините, по които е породен. Знам коя е причината да бъдат разработени генно модифицираните организми, да бъдат внедрени в храната ни. Известно ми е какво оръжие е генно модифицираната храна и точно затова я наричам основата, чрез която човечеството е превърнато в общност от биороботи. Считам, че чрез нея се редуцира човечеството и се превръща в пациент на глобалната фармацевтична индустрия, която е силно финансово перо на илюминатите. Така че тази генно модифицирана храна стои в основата, чрез която контролират съзнанието, подсъзнанието и складирането информационния багаж в него. Също така програмирането на мисълта и разума се контролира чрез тези изкуствено нахимичени храни и питиета. На 100% храните и питиетата са така нахимичени. че да имат такава сила, която да не допуска истината на природобиологията да достига до съзнанието на човека, но аз имам идея как да се прероди биороботът отново в човек…
-Това изглежда ужасно трудно.
-Няма да е лесно, но е възможно, просто трябва да тече информация, носеща жива вода-истина!
-Какво бихте пожелали на нашите читатели?
-Пожелавам на вашите читатели да търсят истината, защото тя е живата вода, която гарантира достоен щастлив живот. И нека всеки читател знае, че колкото и да е омаскарена Българщината, тя ще бъде почистена и възродена, за да изгрее с този същия блясък, с който е проектирана да бъде вечна! И тогава никой няма да се срами да се нарича БЪЛГАРИН, защото ще разбере какво е искал да каже Паисий Хилендарски с прословутата клика „Ооо, неразумний юроде, що се срамиш да се наречеш Български“, ето затова пожелавам на вашите информационни читатели да търсят истината, защото само тя гарантира здраве и достоен щастлив живот! Пожелавам само и единствено добро за всеки, за да има и за мен добро!