Футболна легенда зове премиера да тропне по масата и да спре бандитите

Николай Илиев сравни депутатите с мишлета, влезли в парламента, за да гласуват само каквото им се каже или да си пълнят джобовете с пачки

Футболната легенда Николай Илиев зове премиера Бойко Борисов да тропне по масата и да нареди на своите хора в парламента да променят законите, за да отидат бандитите в затвора и да стане животът на българите по-спокоен. Вождът на ГЕРБ-ерастите естествено си прави оглушки.

„Борисов трябва да тропне по масата, защото тези депутати, които избираме, са уж в парламента, за да направят така, че народът да е по-щастлив. Те обаче нищо не правят за хората. Като мишлета отиват в Народното събрание и гласуват само каквото им се каже. Други пък са там само за да си напълнят джобовете и да направят далаверата“, коментира бившият футболист на Левски, който преди около две седмици бе ограбен в Свети Влас. Крадецът нахлул в къщата, докато Илиев бил с цялото си семейство там. Обирът станал около 14:30 часа. Бившият футболист спял.

Той обвини политиците за кражбите. Престъпниците шетали в домовете на хората, защото действията им остават ненаказани. Дали обаче Бойко има интерес това да се промени? Ако имаше, отдавна щеше да е тропнал по масата.