88% от Българите не вярват, че Бойко Борисов не краде

колаж : Свободен човек

Тази сутрин, прочетох едно изследване на „Галъп“ според което всеки трети очаквал поскъпване и пак всеки трети искал Бойко Борисов на власт?!

Това за поскъпването не го разбирам, какъв роб трябва да си да получаваш 500 лева заплата и покорно да очакваш да ти се увеличат цените?!

Честно да ви кажа, не го разбирам, но аз съм сигурно от онзи един процент, който не само, че не разбирам, но и имам желание да променим нещо за всички хора в България.

За звучната свирчица, която извъртя Тумбак министъра на Бойче Борисовски с думите, че щял да остане в Историята като царя Обединител – чухте ли?

И да не сте чули, ще чуете, Бузи Воевода ще се лигави и пълзи по корем, докато не му се размине за милионите от Цветан Василев и Банка КТБ, да сте го чули да коментира темата?

Но да се върнем на изследването на „Галъп“ и да им кажа, има едно друго изследване в България, нарича се Избори и там ясно се вижда, че всеки втори не вярва на никакви партии и никакви политици, така че това за всеки трети, че искал да го управлява Бойче Борисовски, може да го пробутате директно в Македония, там все още има висока избирателна активност.

Съветвам “ Галъп“ да спрат с манипулативните си изследвания и да направят едно проучване от типа:

– Вярвате ли, че Бойче не краде?

Резултата отсега мога да ви го кажа 88 % от Българите в България – Не вярват, че Бойче не краде. Останалите 12% са хора или свързани с партията Герб или служители на дадена герберска община и са наясно какво се случва, но ще си мълчат или излъжат в отговора си.

Атанас Калев, bultimes.bg