100 пъти повече сме от предателите, защо им позволяваме да съсипват България?

Отново ни навират между смъртоносните шамари заради марионетките от властта, коментира Пламен Пасков

100 пъти повече сме от предателите. Защо им позволяваме тогава да съсипват България? Това написа във Фейсбук политологът Пламен Пасков.

Той припомни, че България участваше пасивно на страната на Германия във Втората световна война, но след това страните победителки ни отредиха статуса на победена, т.е. много виновна страна и ни смляха от репарации, реквизиции, орязване на териториалната ни цялост, и други жестоки наказания.

„Сега, когато „имаме“ правителства, които нарушават Конституцията. Правят ни съпричастни, всъщност, съучастници на страната на агресора. За кой ли път за последните 20 и кусур години. Днес се кове бъдещото отношение не само на сирийците като народ към нас като хора, но и на тази част от световната човешка общност, която все още е с нормална ценностна система за добро и зло, за правилно и неправилно. Българи, разберете: има както престъпно деяние, така и престъпно бездействие! А това означава, че ако ние не се възпротивим на дивотиите на управляващите ни българоезични, но чужди по същността си марионетки, ставаме съпричастни!“, предупреждава политологът.

„В нашия случая значи СЪВИНОВНИ с това, което говорят, правят, и позволяват. Български автомобили се ползват от нерегулярната армия на САЩ – брадатите главорези в Сирия, и в региона. Български боеприпаси и оръжие, отново в ръцете на нерегулярната армия на САЩ убиват войниците на Сирия, Ливан, Русия, Иран, и мирните жители в Сирия. Показано и доказано от Диляна Гайтанджиева, за което (засега) получи (само) уволнение без обяснение“, подчерта Пасков.

„През 2012 Ники ака „Мосад“ Младенов, без никой да му е давал това право, ни вкара на страната на Израел в региона, и каза в качеството му на официален външен (на външните сили, разбира се) министър на България, че всеки удар срещу Израел щял да бъде приет като удар срещу България, разбирай, обявяваме война. И на кого? Като знаем, че най-силния и вероятен враг на Израел е Иран, значи, на Иран“, добавя политологът.

„Само че Иран (който е наш дългогодишен търговски партньор, от когото традиционно ние си печелим, за разлика от отношенията ни с Израел – от там 1 стотинка не идва) не е сам.

Зад Иран са Китай, Русия, че и 193 милионния Пакистан. Има и други страни, които веднага ще скочат в защита на Иран“, предупреждава Пасков.

„България отново я навират между огнените смъртоносни шамари, между такива противници, само заради марионетния антибългарски характер на т.н. управляващи. Разберете: те изпълняват програмата „убий българина, предай и продай България!“. Те за своите дела, мерзости и предателства имат план Б, имат вариант за сладко, богато, и охолно отстъпление. Ние обаче друга България си нямаме“, добавя бившият кандидат за президент.

„Ние все още сме няколко милиона. А те, антибългарските управлявани „управляващи“, са няколкостотин. С помощта на техническия, бюрократичен и медиен слугинаж стават няколко десетки хиляди. Но ние все още сме няколко милиона! Срещу няколко десетки хиляди предатели между нас. Ние все още сме над 100 пъти повече от тях! Защо го позволяваме тогава?“, пита политологът.

Позволяваме им, защото някогашният горд български народ е заспал. След петвековното турско робство, сънародниците ни са отново под иго. Заробени са от банките, мутрите и илюминатите – истинските господари на Бойко и предателите.