Бойко страда, Слави побеснява

Със страдание чувам за всяка нова партия, защото там се събира веднага една пяна. Така премиерът коментира намеренията на Слави да намери хора, които да заменят политиците

Със страдание чувам за всяка нова партия, която се създава, защото се събира една мръсна пяна и да се очистиш от нея не е лесно. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ министър-председателят Бойко Борисов. Така той коментира желанието на шоумена Слави Трифонов да намери хора, които да заменят сегашните политици.

Премиерът сподели, че страда и причината за страданието му е Слави и пяната. Вождът от Банкя намекна, че Дългият побеснява, както и всички, стъпили на политическата сцена у нас.

Желанието на Слави Трифонов обаче не е да влиза в политиката, а да изчисти политическата джунгла като замени онези озверели политици, които за 27 години успяха да превърнат България в най-бедната и изостанала страна в ЕС. Дали по устните на хората на Слави ще има пяна или депутатска кръв, времето ще покаже. За да се оправи България обаче, не трябва да заменя политици с политици. Нужни са истински лъвове, които да изядат крадливата измет!