„Борисов III” трябва да бъде свален максимално бързо!

Ще внесем или ще подкрепим вот на недоверие срещу правителството, защото последните шест месеца бяха загуба на ценно време, каза Марешки

Борисов III” трябва да бъде свален максимално бързо. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

Ще внесем или ще подкрепим вот на недоверие срещу правителството, защото последните шест месеца бяха загуба на ценно време. Влизаме от скандал в скандал и продължаваме да затъваме, заяви заместник-председателят на Народното събрание.

Той определи управлението като „безхаберно”.

Според него има спад на чуждите инвестиции, въпреки твърденията на управляващи, че икономиката ни се развива.

Освен това, има огромна липса на справедливост. От обикновените хора се изисква да бъдат честни, а политиците са корумпирани и крадат”, коментира Марешки.

В парламента вече трети-четвърти мандат влизат хора като Валери Симеонов с обещание за 300 лева пенсии. Преди това твърдяха, че няма да влизат в никакви коалиции, ако това тяхно обещание изпълнено. Ще осветляваме тези хора, защото не искам с тази ПР акция, която си направи по Южното Черноморие, ограден от полицаи, да ни облъчват 4 години медиите с твърдения, че той е борецът срещу шума. На следващия ден аз минах оттам и всичко си беше по старому“, добавя депутатът.

Според него Делян Пеевски и Бойко Борисов са като скачени съдове и олицетворяват държавата.