Бунтари към нашите в чужбина: Не давайте пари и гладните ще изядат политиците!

Явно е, докато пращате средства, ще ни управляват изроди, коментира администраторът на „Национален протест срещу безобразията в България“

Бунтари призоваха българите в чужбина да спрат да изпращат пари на близките си в отечеството ни, за да може гладният народ за изяде изедниците си.

Скъпи, българи в чужбина, спрете да пращате пари в България! Явно само гладът и липсата на пари може да изкара „доволните“ и на улицата не само в мрежата. Вие сте най – големият инвеститор в България за последните четири години, затова ви умоляваме, спрете да пращате пари, за да излязат гладни Българите на улицата и да ядат от месата на политиците най – накрая, така както политиците гризат от плътта на майка България!“, призоваха администраторите на Фейсбук страницата „Национален протест срещу безобразията в България“.

Според организаторите на протестите срещу крадливите политици, ще ни управляват изроди, докато гастербайтерите ни от Европа изпращат пари на роднините си.

Димитър Байрактаров пък съобщи, че над 350 български граждани са протестирали вчера срещу властта.

Доказахме, че това е гражданска инициатива, зад която не стоят партии! Медиите се потрудиха поръчково да фабрикуват фалшиви новини… Не знам само от какво се бяха уплашили управляващите, че да мобилизират толкова много полицаи да ни пазят“, коментира Байрактаров.