Евродепутатите ни гласуваха против разследване на аферата с Азербайджан

Евроелитът ни гласува против разследване на аферата с Азербайджан ????

„Не защитават Калин Митрев – защитават системата и себе си. И правото, следващия път да се наредят на опашката за „хонорари“ и да получат своето.“

Ето това Ви е целият ни евроелит. Винаги съобразяващите се – депутатите от ГЕРБ гласували против, защото има проблем с личните ангажименти на лидера. Дори мога да Ви кажа и защо – тази история ще разкажат. Защото България има пряк материален интерес от реализацията на енергийни проекти съвместно с Азербайджан. За един хъб става реч. Баку е предупредил, че ще следи кой как гласува и съответно ще реагира инвидуално.
ДПС пък традиционно поемат защитата по религиозна линия.Националистите – са против намесата „във вътрешните работи“ на ЕС.
И какво излиза – двама депутати!?! и то социалисти.
Това Ви добра храна за размисъл – в същност дали партиите могат да ни дадат това което очакваме и най-вече дали трябва да фиксираме хората в едни или други позиции само по партийна принадлежност.
Не защитават Калин Митрев – защитават системата и себе си. И правото, следващия път да се наредят на опашката за „хонорари“ и да получат своето.
Те гласуващите сами са посредници и в пряк и в преносен смисъл.

Ilian Vassilev

Фейсбук