Защо България все повече заприлича на мръсен виц? (ВИДЕО)

Люба Кулезич с убийствен коментар за задниците в политиката
Защо България все повече заприлича на мръсен виц? На този въпро се опита да отговори водещата на „Честно казано“ по BiTelevision Люба Кулезич. Тя смая зрителите с убийствен коментар за задниците в политиката.
„България все повече заприличва на мръсен виц, жалва се онзи ден един приятел. „Не „мръсна приказка“, още по-малко проектът „мръсни приказки“. Да си приказваме открито за секс – това е детинщина. Липсва й българската отрова. Не, не, тъкмо за мръсен виц ти говоря. Буквално мръсен. За туй и смешен…“, казва моят приятел“, разказва Кулезич.
„До каквото и да се докоснеш – медии, политика, власт, прокуратура, здравеопазване, служби, администрация – всичко смърди, та се не трае. Некви задници са турени на важни постове повсеместно. Толкоз нагли и откровени простотии правят, че човек от безсилие започва да го избива на хилеж. И като отвориш фейсбука, яка надпреварва кипи: кой по-люто да се надсмее и да се изплюе над някой тлъст фактор и безобразията му. Смехът бил здраве! Глупости. Нашият смях е диагноза. И тъкмо се канех да възразя, той ми затвори устата с един току-що постнат от някъде виц“, добавя водещата.

Ето вица: „Когато тялото било създадено, всички части от него искали да бъдат Шефа. Мозъкът казал:– Аз трябва да бъда шеф, защото контролирам всички функции на тялото. Краката казали:
– Ние трябва да бъдем шефове, защото ние пренасяме мозъка наоколо, където поиска.
Ръцете казали:
– Ние трябва да сме шефове, защото ние вършим всичката работа и печелим пари.
И така после било сърцето, белия дроб, очите, докато накрая и задника поискал да бъде шеф. Всички части започнали да се смеят на идеята. Тогава задника се блокирал и отказал да работи. След известно време очите започнали да се затварят, ръцете се парализирали, краката изтръпнали, сърцето и белия дроб изпаднали в паника, а мозъкът изпаднал в треска. В края на краищата всички решили, че задникът трябва да бъде шеф и нещата преминали.
Всички части си вършели своята работа, докато Шефът само си седял и изхвърлял навън боклуците.
Бизнес поука: Не е нужно да си мозък, за да бъдеш шеф – всеки задник може да бъде.

„Понечих да се разсмея, но се спрях. Щом с лекота разпознаваме дереджето на държавата в привилегията на задниците, значи спукана ни е работата. Защото сме им отстъпили доброволно да ни се качат на главите с оправданието, че ще оцелеем покрай тях. А сега се чудим как да ги поставим там, където им е мястото, т.е. долу и отзад. Ама те не се дават! Харесва им да са начело. И затова работата се умирисва неудържимо. Може и да е смешно. Но преди всичко е мръсно. Това е то – България като мръсен виц“, добавя Люба Кулезич.