Има ли идиоти, които да се бият на Източния фронт за Бойко и СИК?

Нашият фюрер доброволно ще праща пушечно месо на Източния фронт, за да не последва съдбата на генерал Нориега, коментира Велизар Енчев

Ако има война с Русия, ще се бием на страната на НАТО. Това каза премиерът Бойко Борисов в интервю за бТВ. Има ли обаче идиоти, които да воюват на Източния фронт за СИК, попита Велизар Енчев.

Борисов призна, че Русия е главният враг на Алианса. За наш срам, той стана първият премиер на страна-член на НАТО, открито декларирал готовност да воюва срещу Русия“, коментира във Фейсбук патриотът.

Борисов, а ако НАТО нападне Русия, както Наполеон и Хитлер сториха това, българските войници в първите редици на агресорите ли ще бъдат? Стратегът от Банкя знае ли, че дори Борис III не изпрати войски на Източния фронт през Втората световна война, въпреки натиска на Фюрера? Ако имахме съмнения за СИК-аджийските зависимости на премиера, време е да ги разсеем“, добавя бившият депутат.

Нашият фюрер доброволно ще праща пушечно месо на Източния фронт, за да не последва съдбата на генерал Нориега, който от президентския дворец на Панама светкавично се озова в щатски затвор за наркобарони“, коментира Велизар Енчев.