Империята (ГЕРБ)отвръща на удара – арестуваха Димитър Тонкев с амфетамини

Бившият председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, кадър из под чадъра на ГЕРБ убил Наско Тонкев, а не 6-годишният му племенник твърдяха близките му … Да, ама не ?!

Убитият убит, но империята (ГЕРБ или МВР – то май е едно и също -б.а.) отвърна на удара и залови сина на убития Наско Тонкев с амфетамини.

Майката на убития обвини полицията, че извършва наказателна акция срещу семейството й. Тя разказва как в петък срещу събота през нощта въоръжени полицаи са нахлули в къщата на семейство Тонкеви във Виноградец и започнали да претърсват стаите. Търсели наркотици и незаконни огнестрелни оръжия.

Е, „биещото сърце на партията“ не намерило незаконен пистолет „Глок“ и 126 гилзи, но намерило от онова „белото“, за което спрягаха партайгеносетата от ГРОБ преди време ?!

Не открили и самопризнания за убийството на бащата на Димитър Тонкев, но не е късно …

Може пък да „открият“, че онова 6-годишно хлапе е получило някоя близалка с по-особено съдържание от „белото“ и затова се е разпуцало като истински килър ? Кой да ти каже ?!

Важното е, че органите очистиха името на Партията като хванаха истинското зло …

Може пък онзи буен член на Партията да е искал да избави селото от дилъри ?!

Спете спокойно деца ! МВР-то е навсякъде под небето и дори без униформи залавя престъпниците, стига да не са с партиен билет … 

Истината възтържествува ! Да влезе убитият !

Свободен автор – Философът