И КОЕ Е КЛЕВЕТА И ЛЪЖА , БОЙКО?!

Лъжа ли е, че от зле работещи и корумпирани, институциите бяха тотално мафиотизирани и превърнати в мафиотски бригади, след твоето идване? Лъжа ли е , че НАП, КЗК И ККИ, ти превърна в лични бухалки за натиск и рекет върху бизнеса?

Лъжа ли е , че НАП, КЗК И ККИ, ти превърна в лични бухалки за натиск и рекет върху бизнеса? А тефтерчето на Златанов , лъжа ли е? И ако е лъжа, защо Фидосова си отиде?! Лъжа ли е, че 30% от всички обществени поръчки се ‘отчитат“ нагоре по веригата, чрез „хората за връзка“ като Сталийски? Лъжа ли е, че половината от тези пари отиват директно в твоят джоб? А сметките ти в Люксембург, Вадуц и Женева , лъжа ли са? А стотиците милиони в тях , лъжа ли са? Ако са лъжа, що не ги разкриеш да ги проверим? А фабриката за каптагон край Бургас лъжа ли е? А контрабандните канали за цигари и каптагон през Турция за Сирия и Ирак, лъжа ли са? А че Ердоган те е поставил на колене заради тези канали, лъжа ли е? Лъжа ли е, че пет милиона бяха закопани в „ремонт“ на булеварда във Видин и седем месеца след това същият булевард бе изтърбушен за воден цикъл (дребен пример)? А че от тези пет милиона, 1 800 000 ти се върнаха през Тошев , лъжа ли е? Лъжа ли е, че не си споменал нито дума срещу Пеевски през всичките тези години? А че с него сте две бузи на един и същи задник, лъжа ли е? Лъжа ли е, че с Цацаров, Пеевски и Доган сте организаторите и изпълнителите на фалита и обира на КТБ? Лъжа ли е, че пазеше Орешарски и задачата ти бе да кротиш протестите докато фалирате банката , за да не падне Орешарски преди това? Лъжа ли е, че като се върна във властта , замете всички следи? Лъжа ли е, че плащаше на протестиращи за да „клатят умно “ и безопасно Ореха? Не забравяй, че бях там и съм го виждал с очите си! Лъжа ли е, че лично Цветанов се грижеше МВР да разполага с всичката информация за протестите? Лъжа ли е , че ченгетата винаги знаеха кога , къде и кой готви протести? Лъжа ли е, че твоите хора мачкаха и газеха по места по-радикалните протестъри? Изпитал съм го на гърба си! А за Фалкона и чувалите да припомня ли? А за Булгартабак? А за БУДОИНВЕСТ? А за АГРОМАХ? Или и „симитлийската връзка“ е лъжа? А Яневагейт, лъжа ли е? Ако е лъжа, защо не дадеш разпечатките си от Вайбър? И „Швейцарският доклад“ ли е лъжа? Да продължавам ли?!
БОЕЦ не искаме оставката ти, Boyko Borissov . Нито твоята, нито на Цацаров, нито на Пеевски, или на останалите от мафиотско-ченгеджийската шайка ограбваща народа и държавата ни от десетилетия. Искаме да бъдете разобличени и отстранени от властта така, че никога повече да не се връщате. Искаме съд и затвор за вас. Справедливост и Възмездие. Искаме Истината!
И ще го направим! Имаш думата ни.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Georgi Borisov Georgiev

Фейсбук