Отстраняване на пазителите на мафията и проводниците на нейните интереси

Georgi Borisov Georgiev

БОЕЦ ще продължим да реагираме на всичко случващо се в страната. На всяка неправда. Ще довършим започнатите от нас инициативи и акции, винаги водим своите битки до край. Но, ще фокусираме действията си върху основната цел – отстраняването на Цацаров от поста му главен прокурор.
За да се преборим с мафията и корупцията и за да започне съдебната система да работи ефективно и независимо, трябва да отстраним мафията от властта, да прекъснем влиянието и върху съдебната система. Първата стъпка е отстраняването на пазителите на мафията и проводниците на нейните интереси. Убедени сме, че Цацаров лично, поради своите зависимости и управляваната и еднолично контролирана от него институция, чрез своите действия и бездействия в редица случаи доказано играят ролята на пазители на мафията, на нейните босове и на корупционният управленски модел „КОЙ“.
Ще се изправим срещу мафията и нейните пазители лице в лице. Не може да се бориш с корупцията без да се бориш с корумпираните. Не може да се бориш с мафията без да се изправиш срещу мафиотите в директен сблъсък. Само с писане не става. .
БОЕЦ винаги сме стояли с името и лицата си зад своите действия. И винаги дейността ни е била публична и прозрачна. Казваме какво правим и го правим. Залагаме на реални действия. С ясни аргументи защо го правим и с ясни и конкретни цели. Носим отговорност за действията си и си плащаме цената за това.
През изминалите години останахме необвързани с нито една политическа партия и така ще продължим. Не се борим за властта, а да отстраним мафията от властта.
Не участваме в инициативи без ясни цели, без заявена отговорност и организация.
Следваме пътя си, водим битките си на гражданският фронт за Истината, Справедливост и Възмездие и никога не се отказваме. Вярваме, че в държавата на мафията, в държавата на Буда, Пеевски и Цацаров, гражданското общество е единствената сила, която може да се изправи срещу статуквото. Събираме готовите да застанат до нас човек по човек. Мнозина са недоволните, но малцина са непримиримите, малцина са бойците готови да поемат риска и да се изправят директно срещу дебелите.
Имаме чиста кауза и в това е силата ни.
Първа стъпка – отстраняване на Цацаров – пазителя на мафията. Това ще разпука статуквото и ще разтърси и отпуши съдебната система.
И продължаваме! Знаем какво правим, знаем как да го направим и знаем какво правим след това!
И КОГАТО ИЗЛЕЗЕМ НИ ПОСЛЕДВАЙТЕ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук