Скандал: Вицепремиер искал оставката на трима министри

А аз чух, че на един депутат жена му имала три гърди и понеже две му стигат, едната щял да я даде на бедните, каза Ревизоро

Изключително любопитен намек за трусове във властта и коалиционното правителство в предаването КОД 11-13 на BiТ направи бившият депутат Димитър Байрактаров.

Той обяви, че има информация от достоверен източник, че по време на едно от заседанията на Министерския съвет един от вицепремиерите застрашил коалиционната политика, настоявайки за смяна на министри на три ведомства. Реакцията на премиера Борисов е била да прекрати скоропостижно заседанието, като частта със скандала е изрязана от стенограмата, допълни Байрактаров.

Би Ай Ти потърси позицията на Обединениете патриоти. Емил Димитров – Ревизоро коментира „разкритията“ на бившия си колега в парламента, като каза, че той пък бил чул за депутат, чиято съпруга имала три гърди. Понеже две му стигат, едната щял да я даде на бедните, добавя Ревизоро. Подлежи ли на доказване и трябва ли да го питате този депутат за това нещо, попита той.