Слави плаши елита, ще заменя политиците с достойни българи?

Дългия търси хора, които да управляват страната

Слави Трифонов даде отново заявка за влизане в политиката. Шоуменът започва да търси българи, които да управляват България. Ще ги намеря, ще ги представя, а хората сами ще решат дали искат тези хора да заместят сегашната политическа класа, заяви Трифонов в обръщение до всички съотечественици, съобщава Нова телевизия.

Ето и пълният текст на писмото му:

Доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни. Тъжна, тъжна, тъжна работа.

Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното: Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права.

Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи. И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!