Слави Трифонов организира кастинг за депутати?

Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се, призова шоуменът
Слави Трифонов призова образованите българи да влязат в политиката, за да я изчистят от гнусотиите. Гнусните политици, заради които политиката е мръсна дума, обаче едва ли ще я напуснат без бой.
„Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?“, написа шоуменът във Фейсбук.
„През всичките тези години задавах въпроса “Защо не се включиш в политиката?” на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах. И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ – “Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия”. Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор“, добавя Слави Трифонов.
“Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни. Ако искате да бъде така, ако наистина искате – сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се“, призова Дългия.
„Изпратете ни подробна информация за себе си и контакт за обратна връзка на имейл: slavi@referendumbg.com. В крайна сметка думата „република“ идва от “res publica” и означава “общи дела”. Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава“, добавя шоуменът.

Ако той влезе официално в политиката, сметките на много от гнусните политици ще бъдат объркани. Дали техните кукловоди ще позволят това да се случи?
Всички тръпнат в очакване да разберат нова партия ли ще прави Слави или чисти политическото блато с образованите ентусиасти, без той самият да гази в мръсотията.
Дори и с риск да се окаляме, или гнусните твари да ни окалят, трябва да се вслушаме в думите на шоумена и да разкараме мръсните хора, заради които и политиката, и страната ни заприличаха на блато!