Тръмп изкара Ким Чен-ун Ракетман и заплаши Севера с пълно унищожение

Появиха се няколко изображения в социалните мрежи, на които севернокорейският лидер е яхнал ракети
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши Северна Корея с „пълно унищожение”, ако Пхенян не се откаже от ядрената си програма. Той обяви това в първата си реч пред Общото събрание на ООН, предадоха световните агенции.
Тръмп уточни, че САЩ няма да имат друг избор, ако бъдат принудени да защитават себе си или съюзниците си, съобщава бТВ.
В дебютната си реч пред световната организация той определи справянето със севернокорейската заплаха като първостепенно глобално предизвикателство.
Президентът на САЩ заяви още, че светът е изправен пред деструктувни заплахи от престъпни държави, терористи и екстремисти.
Американският президент Доналд Тръмп спази традицията и отново измисли прякор на свой противник – по време на годишната сесия на Общото събрание на ООН той нарече Ким Чен-ун „човекът ракета” (Rocket man на английски).
Това, естествено, веднага породи стотици коментари в социалните мрежи.
Появиха се няколко вида изображения, на които севернокорейският лидер е яхнал ракети.
На друг колаж Ким Чен-ун е изобразен пред ядрена ракета, на която пише „Трябва да сте толкова висок, за да започнете ядрена война”.
Специално видео показва и „невиждани досега кадри” от последния ракетен опит на Северна Корея.
„Човекът ракета” е и песен на британския певец Елтън Джон, която няколко пъти беше използвана по време на предизборната кампания на Тръмп.
На друга картинка Ким Чен-ун е „на сцената” заедно с Елтън Джон.
Друг потребител написа: Само Тръмп може да развали напълно добра песен на Елтън Джон докато в същото време провокира края на съвременната цивилизация.