Фейсбук гръмна, Бойко пада от страх?

Правителството пада в четвъртък, за да изпреварят бунта в понеделник?
Кабинетът „Борисов III” ще подаде оставка в четвъртък, за да изпревари бунта в понеделник. Това звучи като шега, но новината взриви Фейсбук. Бунтари мечтаят преди да са излязли пред сградата на Народното събрание на 11 септември от 17 часа, Бойко и министрите му да подадат оставка от страх.
1 милион българи са готови да протестират срещу марионетното правителство. Хората не искат замяна на едни маскари с други, а смяна на системата. Затова дори да Министерския съвет да подаде оставка с цел да се предизвикат предсрочни избори и отново да се избегнат промените, бунтът няма да бъде спрян. Хората искат промяна, а не избори по старите правила.
Защо полудяват всички партии и партийци, когато чуят датата 11.09. и думата протест, пита администраторът на Фейсбук страницата „Национален протест срещу безобразията в България“. Остават 8 дни до спасението на България, добавя той.
Протестът ще се проведе под надслов „Протест! Има такъв народ!“.
„Страх тресе партийните централи масово се блокират профили на хора свързани с Протеста на 11.09.2017 г. Няма да ни спрете – Боклуци!“, тръбят бунтарите от протестната фейсбук страница.
„След цялата топурдия от всички плачещи против протеста на 11.09.2017г. поне разбрахме, кой за какво се бори в България. Браво на всички послушковци на системата! Браво и на всички, които за пореден път се гласят да яхат народа!“, пишат администраторите на „Национален протест срещу безобразията в България“.
„Стигна се дотам, че хора които се правят на независими в стремежа си да заглушат датата 11.09.2017г. започнаха да ползват Рефрени на едни други, които толкова искат да си направят нова партия и да се наместят пак във властта, че дори може да ни чувате как се смеем на глас, на разни бивши номенклатурчици. Изчетохме, милион и един коментара на тема, кой, как и защо Организирал протеста и все повече се убеждаваме, че не управляващи и политици са ни проблема, а онези невежите, които имали план за нещо, ама тоя план трябвало да мине през партия“, коментират бунтарите в социалните мрежи.
Да ви теглим ли една майна, господа Фейсбук Революционери или да ви покажем и на Вас лицата, питат те.
„Ясно е на всички играта ви, но няма да се получи, един път пробвахте да яхнете нещата – изядохте дървото, следващият път ще е още по – болезнено за вас, понеже до призива ви за Революция или Недоволство ще посочим и лицата и гражданските ви сдружения и кой ги финансира, също така ще отчетем и връзките ви с едни партии, които изтекоха вече в канала“, коментират от организаторите на протеста.
„Да твърдите, че Борисов плащал и Борисов подкрепял протеста на 11.09.2017г. означава само едно, че Вие не търсите промяна, а как да влезете пак в Далаверата! Също така, искаме да ви съобщим, че Борисов вече е изолиран от всички външни на България партньори, но ни е много интересно как вие ще ги накарате да ви повярват, когато нас ни няма в цялата картина?!“, добавя те.
„Оставяме Ви да помислите, господа изявяващи се във Фейсбук и разни сайтове като говорители на есенното недоволство, защото политиката особено външната и защита на Националният Интерес не се равнява на няколко коментара във Фейсбук и развяване по молове и летища с роклички и телефончета в ръка. Също така искаме да попитаме, след есента на вашето недоволство – какво идва зимата на всеобщият глад ли? Защото ако не сте наясно пари в България няма, а и още няколко програми на ЕС вече са спрени и няма да се отворят докато не се махнат Бойко и шайката му. Които са май по – добре наясно и от Вас, че тръгнат ли да теглят нов кредит Държавата ще избухне и затова в момента рекетират с всички законови средства бизнеса да плаща още и още пари под формата на актове и глоби“, предупреждават бунтарите.
„И запомнете едно, онези които говорите за есента на вашето Недоволство, докато Есента на Недоволството не стане на всички и България не се вдигне не в интереса на някакви хора с политически амбиции, а в защита на националният си интерес, шанс като нация нямаме, ако искате може да си регистрирате още петдесет партии – резултата ще е все същият, всички в тях ще са без капацитет. Ние излизаме на 11.09.2017 г. не защото е Есента на Нашето Недоволство, а защото изтичат последните години живот на една държава наречена България“, подчертаха организаторите на протеста. Единни за Промяна – Ще Успеем, добавят те.
Тяхната цел е да защитят точките от Референдума, на който 3,5 милиона българи гласуваха. Те са за смяна на избирателната система с мажоритарна, за намаляване броя на депутатите от 240 на 120, за въвеждане на задължително гласуване и за драстично намаляване на държавната субсидия за партиите. Нито едно от тези искания не е изпълнено, а ултиматумът, който Слави Трифонов даде на Парламента изтече отдавна.
Народът жадува за промяна, а е ясно, че никоя от политическите партии не може да я осъществи. Политиците треперят. Властта е в агония. На 11 септември бунтарите мечтаят марионетното правителство да падне, а българският народ да възкръсне и да си вземе свободата.