В БГ има милиони за НСО да возят и охраняват свинете, но не и за здравеопазване

 

Georgi Borisov Georgiev 

Днес управляващата ни мафия посегна на съпругата ми. По най-бруталният, подъл и гнусен начин. Посегнаха на живота й.

Това е жена ми, Мариелка. Болничка е, отива си моето момиче. През февруари тази година свинете посегнаха на малкият ни син. Униформено ченге от МВР Видин го изведе от училището му и го разпита като последен престъпник за това, с какво се занимава баща му, с кого се среща и тн. На следващият ден съпругата ми направи криза и два дни след това влезе в болница. Може би случайност. Научихме диагнозата – ХБН в терминален стадий. Бъбреците и бяха приключили. Не я опазих, просто не я опазих. Всичко мина през нея. Тя е от учредителите на БОЕЦ и през всичките тези години бе до мен в битките ни срещу мафията и престъпниците управляващи и ограбващи страната ни. Преживя всичко, мачкане, удари, призовки, задържания, дела, запори, протести, помия, клевети, нерви, мъка, гняв… Докато обикалях страната и тичахме с колегите по протести и акции, тя крепеше семейство, бизнес, дом. Години безсънни нощи, сълзи и притеснения. И не издържа. А силна ми е тя. Тя е жената, която хвана Цветанов за гушата, когато бях задържан на площада във Видин пред погледа на децата ми и близките ми.
Ще пиша дълго. За да се знае.
От февруари почнахме битката за живота и. Само шепа приятели и съратници знаеха. Защото това е лична битка и сами се борим с нея. И защото трябваше да водим и другата битка, голямата! Битката с мафията. И не може да показваме слабост, защото винаги удрят когато си най-слаб. А и защото не ние търсим помощ, а помагаме на тези, които имат нужда от помощ. За съжаление силите ни са ограничени. Преживявали сме го и знаем как работи системата. Почнахме обиколките по болниците. Всеки месец хоспитализации, вливания, изследвания. Стотици. Остана ни само надеждата за трансплантация. В България обаче, диагнозите са присъди. И аз влязох в болница, като кандидат за нефродонор и слава Богу изследванията бяха добри и мога да й дам бъбрек. В България има пари за джипки за по стотици хиляди за да возят свинете, има и милиони за да пази НСО свинете, но няма пари един апарата за плазмофереза и трансплантацията се оказа невъзможна. Не и в държавата на мафията. Насочиха ни към Турция. Междувременно Мариелка прогресивно се влошаваше. Почти не работехме. Всяка стотинка отиваше за дейността на БОЕЦ, но всеки месец си плащаше здравните осигуровки, защото бе включена и в листата на чакащите за трансплантация на трупен донор. Креатинина мина 500, хемоглобина падна на 80. Труден е живота с креатинин 500 и хемоглобин 80. И нито веднъж не ме спря, нито веднъж не се огъна. Стискаше зъби, ревеше тайно и ме подкрепяше да продължаваме битката. Боец е тя, истински. Но и най силните хора имат предел на силите си. И миналият месец стигнахме до процедура за Протокол за изписване на специален препарат за нормализиране на хемоглобина, защото при тези нива, освен че са пряко животозастрашаващи, не може да се извърши и трансплантацията. За целта трябваше да влезе отново в болница и след изписване в 30 дневен срок да се изготви протокола и да се явим на комисия във Враца. Лекуващият и лекар бе в отпуск и във вторник тази седмица се видяхме с него и той пое ангажимент до 28.09. да изготви протокола, за да спазим срока. Ситуацията е критична, защото състоянието и е тежко и този препарат и цялата процедура е решаваща. Днес отидох при лекаря да взема документите и вместо това разбрах, че мафията е способна на всичко, че свинете са готови на всичко за да смачкат и дори убият тези, които не приемат престъпната им власт. Лекаря ми съобщи, че от НОИ са ПРЕКЪСНАЛИ ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИТЕ И ПРАВА и тя няма право на протокола и здравната каса отказва лечението и!!! БОКЛУЦИТЕ СА МАНИПУЛИРАЛИ СИСТЕМАТА И СА ЗАЛИЧИЛИ ДЕСЕТКИ МЕСЕЦИ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ, в резултат на което са и отнели статуса на здравно осигурено лице. ТОВА Е АБСОЛЮТНА ФАЛШИФИКАЦИЯ, УМИШЛЕНА ФАЛШИФИКАЦИЯ, защото тя нито един месец пропуск в осигуровките! Та всеки месец влизаше в болница и първо това проверяваха!

И до сега нямаше проблеми, а най-важният момент изведнъж се оказа , че дължи осигуровки за години! БОКЛУЦИ ДОЛНИ, ПРОШКА НЯМА ДА ИМА ЗА ВАС! Резултата е – отказа от Протокол и комисия и лечение. Автоматично отпадане от листата на чакащи за трансплантация. Сега трябва да докажем, че тя е внасяла осигуровките си редовно и отново да направим цялата процедура за протокола. Около месец и половина. Осигуровките и са внесени до стотинка. Буквално сме брояли стотинки, но здравните си внасяше всеки месец. Очаквахме удари, минали сме през ВСИЧКО, но не очаквах , че ще ни ударят по този гнусен и брутален начин, застрашавайки живота и. Макар, че сме го преживявали и това. През 2014г. направих инслулт и след като излязох от болницата пет месеца НОИ по заповед на Цветанов, през местният дерибей на ГЕРБ Тошев, ми бавеха и отказваха болничните. АБСОЛЮТНО СЪЩАТА ПОДЛА И ГНУСНА СХЕМА! А това бяха единствените ни пари тогава. Прегладувахме ги тези месеци, преборихме се и със системата. Възстанових се и продължихме битката срещу мафията и свинете. СЕГА ПО АБСОЛЮТНО СЪЩАТА СХЕМА СЕ ОПИТВАТ ДА НИ СМАЧКАТ ОТНОВО, ЗАСТРАШАВАЙКИ ЖИВОТА НА ЖЕНА МИ! ТОВА СА УБИЙЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ БЕЗ СЪВЕСТ!
Сега знам точно какво да направя. Пиша това, за да са ясни действията ми. БОЕЦ също продължаваме битката. Още по амбицирани. Защото не спечелим ли Голямата битка, всички сме обречени.


Мариелка, ще живееш душко. И пак ще се усмихваш, и ще ядеш, и децата ще си изучим и оженим. И внуци ще гледаш и ще ги гледаш с очите си и държиш в ръцете си, а не по скайпа. И с душманите ще се преборим. Само се дръж, обичаме те! Заклевам ти се.

Фейсбук

Заглавие на редакцията