БУДНИ СМЕ И В ПОНЕДЕЛНИК ИЗЛИЗАМЕ! 9.00Ч. – ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА В СОФИЯ!

Georgi Borisov Georgiev

КРАЙ! Това е. Свърши се. До тук беше!
Приключи се с вашата престъпна мафиотска власт! Има ни, живи сме, отворихме очи, изправихме глави и ви казваме на вас – буда бойковци, сотир цацовци, делян шишовци, валерковци, златевци, герговци, корнелки, миневци и всякакви престъпници, ченгета и мутри – СВЪРШИ СЕ ВАШЕТО! ИДВА НАШЕТО! ГРАЖДАНИТЕ СИ ВРЪЩАМЕ ДЪРЖАВАТА!
И ще плащате за всяка злина, за всяко престъпление, за всеки прокуден българин, за всеки ограбен лев, за откраднатите мечти, години и надежди на цял един народ! До сега ние плащахме жестоката цена за вашият грабеж, сега вие ще плащате! И ще си върнем държавата, и ще си я подредим, и ще се борим до край за това! Вие обявихте война на този народ, но гражданите ще я спечелим! Защото имаме чиста кауза и в това е силата ни. Защото се борим за справедливост и свободата си, за родината и децата си, за живота и мечтите си! А вас ви води само пъклената жажда да богатеете на гърба на народа и стремежа към властта , за да може да крадете и да си осигурите безнаказаност! И затова превърнахте държавата ни в кочина, проядена от корупция и беззаконие, и затова превзехте институциите, и за това треперете от страх, че този народ може да се събуди!
БУДНИ СМЕ И В ПОНЕДЕЛНИК ИЗЛИЗАМЕ! 9.00Ч. – ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА В СОФИЯ! БОЕЦ сме там и много смели и непримирими граждани ще бъдат там! С една цел – отстраняването на Цацаров – слугата и пазителя на мафията! И лавината тръгва! И няма да спрем, и няма да отстъпим, това е само първата крачка!
Няма сила , която да може да спре гражданите в стремежа им към свобода и справедливост!
Почна се! И някак дишаме по-леко!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук