Скоро ще сме на площадите. Не е решение да се спасяваме поединично.

ЛИЧНО Е, но в държавата на мафията всичко е лично. Лично ни крадат, лично ни убиват и лично трябва да се изправим срещу това зло за да оцелеем!

В петък лекуващият лекар на съпругата ми, която е с тежка диагноза ни съобщи, че има отказ от лечение и протокол за отпускане на животоспасяващо лекарство поради УМИШЛЕНО ФАЛШИФИЦИРАНИ И МАНИПУЛИРАНИ ДАННИ относно здравните осигуровки, в резултат на което са и прекъснати задравноосигурителните права. А не дължи нито стотинка! ВЧЕРА отидохме в НАП Видин, където ни обясниха, че някой от НОИ е „влязъл и излял нещо в системата и това е причината, но тя по принцип не дължи нищо“! Докато разговАрях с един от директорите в НАП, търсейки отговор на въпроса КОЙ ПЕРСОНАЛНО Е ОТГОВОРЕН за случващото се , съпругата ми е била принудена да напише МОЛБА за да бъде поправена грешката. ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИ ЗА ДА ПОЛУЧИ ШАНС ЗА ЛЕЧЕНИЕ И ЖИВОТ! Получихме уверение, че до края на деня проблема ще бъде решен.
Днес отидох отново до НАП и получих без обяснения и извинения Удостоверение, че здравноосигурителните права и са възстановени. Официален документ.(снимката 1, забележете датата – 03.10.2017г.)

Свързахме се с личният и лекар за да задействаме веднага процедурата от начало,защото това отнема повече от месец, а време нямаме. И… ! ПАК В БЛАТОТО! Проверихме за всеки случай в сайта на НАП, в който лекарите и медицинските заведения проверяват здравният статус на пациентите и установихме , че ЛИЦЕТО Е С ПРЕКЪСНАТИ ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИ ПРАВА!(снимка 2, забележете датата и часа – 03.10.2017г. 20.18ч.)

Този кошмар ще свърши и боклуците ще си платят за всичко.
Пиша това за да са ясни престоящите ми действия и мотивите ми. С управляващата ни мафия, с корумпираните , крадливи и некадърни свине, които ни управляват ще се преборим, когато се изправим лице в лице с тях. БОЕЦ водим тази битка и за това свинете са готови на всичко за да ни смажат. Дори да посегнат на живота и здравето на една болна жена.
Скоро ще сме на площадите. Не е решение да се спасяваме поединично. Решение да отстраним мафията от властта и да си подредим държавата.
БОЕЦ скоро ще сме на площадите. Защото друго решение няма. И ще се борим до край! Или нашия, или техния.

Georgi Borisov Georgiev