Управляват ни най-гнусните и долни престъпници, които историята ни познава

Georgi Borisov Georgiev 

Десети ноември 2017г.
Излязох на терасата и се огледах, две трети от прозорците не светеха. Този град умираше. В държавата на мафията много градове имат тази съдба, а хиляди села са превърнати в призраци. 
На този фон гледам по новините как един член на БКП от ГЕРБ говори за червени куфарчета и възхвалява друг член на БКП, като му предопределя още три мандата да бъде премиер на държавата. Същата държава, в която председателят на НС е член на БКП, главният прокурор е член на БКП, шефа на БНБ е член на БКП, министъра на отбраната е агент на ДС и дори патриарха е ченге от ДС.
Днес ни управляват най-гнусните и долни престъпници, които историята ни познава, ченгета, мутри, комунисти и корумпирани боклуци, продаващи и предаващи държава и народ. Най-бедният народ и най-корумпираната държава в Европа.
28 години след началото на „прехода“ на власт са Буда, Пеевски и Цацаров. Мутра, продажник и мафиот.
А всеки трети български дядо или баба говорят с внуците си по скайпа. Ако внуците им знаят бългаски, иначе само ги гледат и тайно бършат сълзите си.
Преди 28 години се родиха тези, които днес раждат децата си в чужбина, прокудени от управляващата ни мафия. Днес се раждат тези, които след 28 години ще живеят в пустиня.
Имаме само един начин да променим това и дадем шанс на родените и неродените да живеят в родината си нормално. И този начин е, да се дигнем и да изринем престъпниците и мафията от властта. Дори и това да значи да се пролее кръв. АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ, ТО ТЯХНА ЩЕ БЪДЕ ОТГОВОРНОСТТА, ЗАЩОТО СВИНЕТЕ ЩЕ БРАНЯТ ВЛАСТТА СИ НА ВСЯКА ЦЕНА. Свободата ни трябва да бъде извоювана. И няма кой друг да го направи вместо нас. И дебелите трябва да платят за престъпленията си. Лустрация, съд и затвор. И почваме да си редим държавата преди да са угаснали и последните прозорци в квартала.
БОЕЦ водим тази битка и събираме будните.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук

колаж: Valdes Radev