Хаджигенов, Минеков и Бабикян: Народе!!! Революция!!!

„Дъно. Правим постепенни подскоци към дъното, което се оказа безкрайно. В началото имаше всяка седмица скандали, които започнаха да стават всеки ден. Мисля обаче, че нещата вече вървят към обрат. Търпението е изчерпано, не виждам каквото и да е работеща система в държавата“, категоричен е проф. Минеков.

„Не съм фен на коалицията, но трябва да признаем, че имаше едно хубаво нещо и това е договорът с Македония. От там нататък, наистина се разхождаме по дъното. Захапахме някакви суджуци, дълго ги разтегляхме, после влязохме с двата крака в Хасково, после не помня вече, през седмица – две непрекъснато сме в тиня и се превърнахме в страната, в която тапирите са на почит, малообразованите се уважават. Адски сбъркан и унизителен е целият водовъртеж. Смачкаха достойнството на хората“, коментира пиар специалистът Бабикян.

„През тази година, в която управлява ГЕРБ, управленската програма е „Каквото той реши – каквото каже Бойко“. Окончателно пуснаха водата за идеята за правова държава – имам предвид цялата нормотворческа дейност на ГЕРБ. С пълно мнозинство те приемат всякакви кретении.  Хората вече дори не им се протестира – ластикът е опънат докрай и ще се скъса“, изрази позицията си адвокат Хаджигенов.

Вижте цялата дискусия във видеото: