След 28 години „преход“ започнахме да се питаме „кога ще стигнем дъното?“

Georgi Borisov Georgiev

ЧЕСТИТО! Стигнахме дъното!
Преди години се питахме „кога ще ги стигнем“ американците, германците, италианците… После почнахме да се питаме „кога ще ги стигнем“ румънците, естонците, словаците… И накрая, след 28 години „преход“ започнахме да се питаме „кога ще стигнем дъното?“ А към това дъно ни водеха цяла поредица ченгета, комунисти, мутри и престъпници, представящи се за политици. Долни боклуци, чиято единствена цел е да крадат и прикриват престъпленията си. Грабеж, корупция, лъжи и репресии спрямо непримиримите, това е днес мутренската „стабилност“ на Буда, Пеевски и Цацаров.
И СТИГНАХМЕ ДЪНОТО!
Стигнахме го, когато за трети път върнахме Буда и бандата му на власт.
Стигнахме го, когато управляващите посегнаха на Ваня Рибчева, майката на загиналият в Лясковец командос Емил Шарков и искат да я изхвърлят от дома и, а ние, като общество стоим и гледаме.
Стигнахме го, когато загубихме инстинктите си за самосъхранение, загубихме способността си да мечтаем и да се борим за свободата си.
Стигнахме го, когато приехме да губим децата си, бягащи в чужбина , вместо да изхвърлим боклуците, които ги прокуждат.
И като стигнахме дъното, сега пред нас има два пътя. Да останем на дъното, докато бавно и мъчително настъпи смъртта. Или да съберем каквото е останало, като хора, сили и надежда и да почнем да ринем блатото! Изриване и измитане на целият боклучак. Бой до дупка, повече няма какво да губим. Без компромиси и без прошка. На площадите срещу мафията и свинете, превърнали държавата ни в кочина. Нещо като последен опит. А понякога е нужно съвсем малко…
БОЕЦ водим тази битка и събираме готовите и будните.

Фейсбук