Животът на Бойко Атанасов е в опасност

Georgi Borisov Georgiev

ВАЖНО!
Подкрепете ни и помогнете да защитим живота на един достоен и смел човек, както и живота на семейството му.
След последните разкрития , които Бойко Атанасов направи в предаването на Сашо Диков в ефира на BIT, БОЕЦ считаме, че живота му, както и този на близките му е поставен в опасност. Атанасов изнесе факти и документи за срамни и престъпни споразумения на прокурори с организирани престъпни групи и разтваряне на чадър над извършители на данъчни прстъпления за огромни суми. Следователя разказа за упражнения върху него натиск след предишното му участие в предаването на Luba Kulezich . Атаките и нападнията над следовател Бойко Атанасов не са от вчера, те започнаха след направените от него разкрития пред Биволъ за шпицкомандите в прокуратурата. Цялата репресивна мощ на прокурорската машина на Цацаров е стоварена върху него. Атанасов не се пречупи и не се предаде, а като магистрат продължи своята битка срещу мафията и корупцията вътре в системата.
БОЕЦ знаем от личен опит на какво е способна мафията. Знаем, че прокуратурата е превърната в мутренска бригада за изпълнение на мокрите поръчки на своите господари Пеевски и Борисов. Знаем, че освен през институциите те са способни да „ударят“ нароченият от тях човек по всякаъв начин за да му затворят устата и да не позволят да бъде заплашена тяхната власт, както и да не се разкрива степента на мафиотизиране и зависимост на прокуратурата, корупционните схеми и превземането на държавата и нейните институции от шепа олигарси, ченгета и техните слуги.
БОЕЦ ще изпратим сигнали до шефа на ДАНС, главният секретар на МВР и шефа на НСО, в които ще представим своите опасения и ще изискваме от тях, като съставляващи Комисията за определяне на лицата за държавна охрана, да вземат решение за осигуряване охрана от НСО на следовател Бойко Атанасов и семейството му.
През годините НСО бе известна, като личната охранителна гвардия на управляващата мафия и близки до нея хора. Десетки милиони са изхарчени за охраната на Доган, Местан, Пеевски, Цветанов, Цацаров, Борисов и тн. И днес с държавни пари продължава да се осигурява денонощна охрана на Доган и Пеевски, без обществото да знае ЗАЩО И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ се прави това.
Със своят сигнал БОЕЦ ще дадем възможност на НСО да оправдае поне в минимална степен огромният си бюджет и да защити и осигури охрана на поне един важен и ценен за обществото човек.
Знаейки как работи системата вероятно ще се наложи да инициираме и кампания в защита на Бойко Атанасов за да принудим институциите да ни чуят и тогава ще разчитаме на подкрепата на всеки българин ценящ честните и говорещи Истината хора.
СПОДЕЛЕТЕ И ПОДКРЕПЕТЕ.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук