Ирина Флорин се включва в благотворителната инициатива за Надежда

 

 На 13 юли, петък, от 20 ч. Amaya Beach в Крайморие ще събере на една сцена:
Маргарита Петкова, Добромир Банев, Нона Йотова и Петър Антонов в „Абсурдни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ!“.

Постановката е и премиера на книгата „Абсурдни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ!“.

Със специалното участие на Ирина Флорин!

Събраните средства от:

  • Продажбата на стихосбирката

 „Абсурдни времена – 

СПЕКТАКЪЛЪТ!“ – 13 лв.;

  • Куверт за събитието – 10 лв.;
  • Албум „Копринена жена“

на Ирина Флорин – 10 лв.

ще бъдат с автограф на артистите

 и дарени за

„Живот за Надежда!“

 „Здравейте!

Казвам се Надежда и съм на 35 г. Майка съм на две деца. Дъщеря, сестра, любима… С две думи – съвсем нормален човек. И като такъв имам своя съвсем реален проблем. А по-точно – тежко онкологично заболяване. Имам рак.

От този момент се страхувах. Всичко, което зависи от мен, каквото и да е то – не ме плаши. Но сега съм зависима – от чуждото благородство… Не от добротата (в нея непоколебимо вярвам), а от възможността на хората да помагат. Истински ужас е за мен да поискам от нечий хляб, за да живея… Тежи ми. Но и това имало глава да пати…

И тук следва логичният въпрос: С какво моят проблем е по-различен от вашите? С нищо, естествено! Прекрасно разбирам и до болка знам, че всички имаме казуси за решаване и мъки за изплакване. Борбата е безмилостно жестока, мили хора. За всички. Аз никога не съм се страхувала и спирала да водя битките си. Просто успехите им вече не зависят само от мен. Не мога да продължа сама. Не разполагам с необходимите ресурси. Изчерпах се. И имам нужда от помощ. От вашата помощ.
В петък, 13 юли, в Бургас (Крайморие), ще се състои премиерата на книгата „Абсурдни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ!“, с едноименната театрална постановка на Нона Йотова и Петър Антонов. Ще ви очакват в Amaya Beach от 20 часа“.

Можете да й преведете средства и чрез PayPal: Nadezhda.georgieva.bg@gmail.com или на следната банкова сметка IBAN BG77STSA93000021658416
BIC STSABGSFБанка ДСК, Христина Огойска в полза на Надежда Огойска.
„СПАСИШ ЛИ ЕДИН ЧОВЕК, СПАСЯВАШ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО!“
Тел. за контакти: 0893882251