Ангел с пречупени крила се нуждае от 2000 лева за рехабилитация в Словакия

Имаме много малко време да съберем парите, офертата е 2569 евро, сподели майката на Таня

24-годишната Таня Гръкова, която страда от детска церебрална парализа, спешно се нуждае от 2000 лева за рехабилитация в Словакия.

„Имаме много малко време, а недостигащата сума е приблизително 2000 лв. Офертата е 2569 евро трансфер и 160 евро за самолетните билети. Вече сме превели 500 евро, за да направим резервацията. За нас е важно да спазваме периодичните цикли, които са ни определени като посещение в центъра по рехабилитация, за да има максимален ефект. През това време правим рехабилитация и тук“, сподели във Фейсбук майката на Таня – Стоянка Гръкова.

„Моля всеки един от вас за помощ, а тя може да бъде споделяне на апел, за да достигне до повече хора! Най-лесният начин за подкрепа е изпращането на дарителски есемес DMS TANIA 17 777“, призова тя.

Благодаря ви, че дарявате шанс за един по достоен живот, добави Стоянка Гръкова.

„Моят ангел с пречупени криле, както наричам аз моето смело момиче, се нуждае от зрънце Надежда, от глътчица Вяра, от една приятелска подадена ръка, за да продължи да се бори и да постигне мечтата си, към която смело се е устремила. Таня е едно усмихнато и смело момиче на 24 години, което независимо от диагнозата си Детска церебрална парализа, причиняваща й болка, страхове и сълзи, умее да се усмихва и да запази своето чувство за хумор“, споделя майката на Таня.

„Тя намира сили да ми дава кураж, че всичко ще е наред. Дори и пред предстоящата операция ме успокоява, че няма нищо страшно, волята и за постигане на по-добри резултати ме изумява. Понякога е готова да понесе всяка болка в името на един по -добър живот“, разказва Стоянка.

„Има дни и на отчаяние и сълзи, но тя ги преодолява тогава ми е много болно като я виждам как страда. Това са най-прекрасните години за едно момиче, когато трябва да чувства трепетите на любовта и да станеш независим човек, а тя милата стои и гледа от омразната количка. Не е ли несправедлива съдбата? Няма обаче да и се дадем ще я победим, ще променим решението ти, госпожо Съдба! Моето смело момиче ще успее да бъде щастливо. Аз, нейната майка, ти го обещавам“, добавя Стоянка Гръкова.

„През всичките тези години двете с Таня полагаме много усилия правим всичко, за да променим състоянието и- операции, езда, рехабилитация, вливане на стволови клетки, лечение с аминокиселини, конна езда. Благодарение на вас, добри хора, успяваме да се справим с материалната страна, защото това изисква много средства! Нямам думи да изразя своята благодарност за вашата подкрепа през всичките тези години! Поклон и ви благодаря за Надеждaта, която дарявате на Таня!“, споделя тя.

Набиране на средства чрез:

* DMS TANIA на 17777

* PayPal сметка: nelito688@abv.bg

* Дарителска сметка в ПроКредит Банк

IBAN: BG77PRCB92301036576316

BIC: PRCBBGSF

Титуляр: Стоянка Георгиева Гръкова

https://www.facebook.com/ShansZaTania/