Бунтар от Поморие: Властта е незаконна

Боко, избран си с 10,5% от народа, коментира Ради Чухлев

Боко, властта ти е незаконна! Избран си с 10.5% от народа, купени гласове! Това сподели във Фейсбук бунтарят от Поморие Ради Чухлев.

„По време на изборите медиите внушават на народа, че онези, които не гласуват, са безотговорни. В действителност точно тези са отговорните, защото НЕ ДЕЛЕГИРАТ властта на престъпните политици. Трябва да направим ТОТАЛНА предизборна агитация, за да внушим на болшинството, че те са ИСТИНСКАТА ОПОЗИЦИЯ на властта!“, коментира помориецът.

„Руса жена щяла да оправи България!“ „Висок мъж на 40 щял да оправи България!“ „Баба Ванга казала това, Севрюкова – онова…“ Народе, вземи се в ръце. Времето на Месиите отмина“, добавя той.

Според него революциите никога не са променяли света към по-добро.

„Те са сменяли престъпната власт с още по-престъпна! Макар да са били извършвани от трудовия народ, новата идеология само на думи е защитавала техните интереси. Причината е, че народите не са еволюирали достатъчно, за да наложат нов вид социално устройство, което да елиминира политиците от властта“, обясни Чухлев.

„Такова социално устройство е Професионалното! В такова общество се протежират и лансират в управлението способните и изявени личности – представителите на трудовия народ, а не престъпните политици!“, добавя той.