Трием съобщенията си в Messenger

Потребителите на Facebook вече имат възможността да изтрият съобщенията си в Messenger през първите 10 минути след изпращане. Тази толкова чакана функция веднага бе приета радостно, защото не веднъж се е случвало хората да изпращат погрешка някое съобщение, пише Мediabricks.bg

От днес новата функция е налична за десктоп версията на Messenger, както и за последните версии за iOS и Android. Изтриването на конкретно съобщение в първите 10 минути след изпращане има два варианта. Само за вас (просто да не го виждате) или за всички участници в кореспонденцията. Тогава на мястото му, ще пише, че сте премахнали съобщение, пише Glas,bg.

Освен, че част от конкурентните приложения на Messenger разполагаха с тази функционалност от доста време, има и допълнителен фактор вече да бъде достъпна за всички потребители. Това става няколко месеца след като Марк Зукърбърг беше „заловен“, че притежава власт да си изтрива собствените съобщения. От социалната мрежа веднага обещаха, че опция ще я въведат за всички и до тогава Зукърбърг няма да я използва.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!