Ще се срамуваме, че сме допуснали българоубийци да управляват България

Идва времето, когато ще се срамуваме от себе си, защото сме допуснали българоубийци да управляват България, коментира Румяна Ченалова

Досега се срамувахме, че света свързва името “ българи“ с определена категория български граждани с разнообразен етнически произход, извършващи кражби, грабежи , отвличания, проституция и ред други престъпления. Днес се срамуваме от политическия елит, сподели във Фейсбук бившата съдия Румяна Ченалова.
„Не че те са станали по – глупави или по – неспособни. Ние се събудихме и вече не вярваме на обещанията и внушенията им. Видяхме, че царят е гол – в случая необразован, елементарен, дребен хитрец, мутра, която никога няма да промени нрава си. Вълците подцениха стадото“, добавя тя.
„И няма значение, че протести не заливат улиците. Вече не се страхуваме. Енергията на гнева пулсира във въздуха , сгъстява се и ще избухне скоро“, прогнозира бившата съдия.
„Идва времето, когато ще се срамуваме от себе си – защото сме допуснали българоубийци да управляват България. Скоро, много скоро ще разберем истинските ужасяващи размери на присвоените от тях пари, вкл. от еврофондове“, добавя тя.
„Ще има арести и процеси. Ще има възмездие. Важното е след това да не се срамуваме отново – от избора си, от пасивността или безразличието си. Изборът е наш, отговорността също“, изтъкна Ченалова.