Планът Макрон удря бизнеса, надви ли Бареков олигарсите?

Печелят шофьорите и работниците, а губят олигарсите, коментира евродепутатът Николай Бареков, след като стана ясно, че планът Макрон ще се гласува утре

Планът Макрон ще удари българският бизнес, но не и шофьорите. Това прогнозира лидерът на КНСБ Пламен Димитров.
Българските шофьори ще си намерят работа при не по-лоши условия и с по-голяма осигуровка, но на Запад, обясни той. Техните данъци няма да бъдат в България, каза синдикалният лидер в „Лице в лице“ по bTV.
Печелят шофьорите и работниците, а губят олигарсите, коментира пък евродепутатът Николай Бареков, след като стана ясно, че планът Макрон ще се гласува утре.
„За да няма повече лъжи по мой адрес от цензурата. Гласувах ПРОТИВ предложението на Джамбазки и Новаков Пакетът Мобилност да отпадне утре от приемане на сесията в Брюксел! Утре Пакетът ще се гласува. Печелят шофьорите и работниците. Губят олигарсите“, сподели във Фейсбук Бареков.
„16 български евродепутати от ДПС, ГЕРБ, БСП и ВМРО гласуват единно в полза на едрия бизнес, който дава мизерни заплати и осигурява робски условия на труд. Аз единствен избрах хората на наемния труд и защитих интереса на българския народ. Вдигайте заплатите, боклуци, че 3 милиона здрави прави българи избягаха заради вас на Запад!“, призова евродепутатът.
„Разобличавам в Брюксел лъжите на българските евродепутати от ГЕРБ, ДПС, Станишев + Джамбазки за Пакета Мобилност и мръсната им схема срещу българските работници. Въпреки тоталната цензура срещу мен от бтв, нова и БНТ – моята позиция трябва да стигне до всички трудещи се хора в България!“, добавя Бареков.