Разделяй и владей, мачкай и заплашвай, лъжи, граби и бягай. Вече не помага

Georgi Borisov Georgiev

Това е най-силното доказателство за страха пожарникарски.
След избухването на #АпартаментГейт е видима паниката и страха на управляващата ни мафия. Страхът, че ще загубят властта и контрола върху институциите. А това означава да загубят всичко, някои дори треперят за живота си.
И в тази ситуация още в началото БОЕЦ предвидихме действията на дебелите. Защото от години се използват едни и същи пожарникарски прийоми за гасене на опасните за тях пожари. И те основно са три – показни акции на прокуроро-конпирските им бригади, темата с бежанците и най-вече етническият мир. Три дни биха тъпана с бежанската вълна и заплаха от Гърция, не сработи. Затрупаха ни с проверки от прокуратурата, дори КОНПИ се отчете с един показен арест на селски кмет, това също не върза. И извадиха етническата карта. Случващото се в Габрово не е нито случайно, нито опасно. Томислав Дончев владее ситуацията, дори режисира случващото се, като единствената цел е да се отклони вниманието от огромният скандал с апартаментите, който заплашва да удави ГЕРБ в собственото им блато. Дончев демонстрира активност, изземва функциите на Цветанов, фокусира вниманието върху себе си. Позата с коженото яке и грозният поглед напомня ранният Волен Сидеров. Половината от медийният ефир се отдели на случващото се в Габрово, но явно и това не може да загаси пожара. Остава да посегнат на овцете и козите. Това поне до сега винаги е проработвало. И след избухването на #ДжиПиГейт, и след „Къщата на Борисов в Барселона“ и т.н. Само дето овце и кози за избиване не останаха. Страх тресе кочината.
Но останаха няколко важни въпроса без отговори и БОЕЦ няма да позволим на дебелите да излъжат обществото отново.
1. Какво се случи с проверката на Доклада на КОНПИ за незаконните доходи на Цветанов, който БОЕЦ получихме и бе анализиран и публикуван от Биволъ? 
2. Какво се случва с проверките по сигналите на БОЕЦ срещу Цветан Цветанов, Пламен Георгиев и Антон Славчев?
3. Какво се случва с проверката по сигнала на БОЕЦ до КОНПИ от октомври 2018г. за „Къщата в Барселона на 
Борисов“? 
И като стана дума за Борисов, къде е Буда? Като изключим няколко клоунски интервюта от Брюксел и други дестинации, Буда просто се скри в дупката си, като периодично хвърля по някоя отрязана от него герберска глава, за да запази своята и да покаже, че все още контролира поне партията. А така ли е? И партията и държавата се разкъсват от скандали и интриги, а пожарникаря-слънце налива бензин в огъня, защото ченгетата, мутрите и мафията това могат и това правят. Разделяй и владей, мачкай и заплашвай, лъжи, граби и бягай. Вече не помага. Краят ще е грозен и брутален и колкото по-дълго Буда стиска властта, толкова по-зрелищно ще бъде свален от власт. Скоро.
#БОЕЦ

Фейсбук

Колаж : Георги Динев