ТАКА РАБОТИ МАФИЯТА. Това е удар срещу тези жени, но е и знак към всички останали.

Georgi Borisov Georgiev

СПОДЕЛЯЙТЕ! И ОСЪЗНАЙТЕ! ТАКА УБИВА МАФИЯТА! Това е злото срещу което се борим!
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ – за престъпления срещу правосъдието, за нарушаване на принципа на разделение на властите и причиняване на щети за държавата в особено големи размери – 4 години затвор и 5 години забрана да заема държавни постове. След като ГЕРБ се връща на власт, Цветанов е оправдан, купува си нов апартамент с частен асансьор за един милион и 700 000 лева и в момента прави избори, като заместник на Борисов и председател на предизборният щаб на ГЕРБ. От документи получени от БОЕЦ и публикувани от Биволъ ставя ясно, че през 2015г. КОНПИ е установила незаконни доходи на Цветанов за над 136 000, като реалният размер е над 500 000 лева, но манипулират данните и прекратяват проверката. Дори след осъдителната присъда на втора инстанция Цветанов не бе задържан, дори няма полицейска регистрация, а продължи да дерибейства в парламента. Явно не е имал обществена подкрепа и съда е решил, че няма да го укрият симпатизанти.
ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА и БИЛЯНА ПЕТРОВА – първата е избрана, като независим кандидат за кмет на район „Младост“ в София, а втората е нейна заместничка. Уличени във взимане на подкуп в размер на 70 000 чрез скалъпени обвинения и кошаревски свидетели. Присъдата е в резултат на мутренски и противоправни действия на прокуратурата и КПКОНПИ. Арестувани показно и държани в продължение на 8 часа пред погледите на медии и граждани с белезници без право на адвокат и защита. Влачени с пранги из съдебните зали, като серийни убийци. Иванчева – осъдена на 20 години затвор, 15 000 лева глоба и 10 години забрана да заема публични постове. Петрова е със сходна присъда. Задържани веднага след произнасяне на присъдата защото имали обществена подкрепа и можело да бъдат укрити.
ТАКА РАБОТИ МАФИЯТА. Това е удар срещу тези жени, но е и знак към всички останали. ТОВА ви чака, ако не приемате мафиотската власт на Буда, Пеевски и Цацаров. Това е посланието. Това ни казва мафията – можем да смачкаме всеки, ние сме правосъдието, ние сме закона! 
НА ТОВА ЗЛО можем да се противопоставим само по един начин – като излезем лице в лице срещу дебелите на площадите и изринем мафията от властта! БОЕЦ водим тази битка и знаем, че друго решение няма, тази битка ще се води на площадите. Преди седмица бяхме пред Министерски съвет с викове „Мафия“, „Оставка на Буда и мафиотското му правителство“ , „Отстраняване на Борисов, Цацаров, Гешев и Пламен Георгиев! Съд и затвор!“ И „ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ“. Яйца и домати летяха към прозорците на Буда. Но бяхме стотина човека. ДРУГИТЕ ГИ НЯМАШЕ. Сега нека всеки да осъзнае , че той може да е следващият. Че следващите белезници ще са за него. За един виц, за изразено мнение, за това, че сте будни., ЧЕ ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ СВОБОДНИ В СВОБОДНА ДЪРЖАВА. И се надяваме следващия път да бъдем хиляди. Без милост и без компромиси. Истината е най-силното ни оръжие. А истината е – управлява ни мафия и справедливост в държавата на мафията няма. 
Гражданите срещу мафията в битка да си върнем държавата. 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук