Цецо призна, че платил за луксозния си апартамент по-висока цена от тиражираната

Дори е двойно по-висока от цената на президентския апартамент, каза Цецо и заплаши със съд медии заради АпартаментГейт

Заместникът на Бойко – Цецо Цветанов призна, че е платил за апартамента си по-висока цена от тиражираната. Той заяви пред журналисти във Велики Преслав, че е в непрекъснат контакт с адвоката си, съобщава Нова телевизия. Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ имал готовност за дела заради АпартаментГейт.

„Проверката, която в момента тече срещу мен, ще покаже, че не съм извършил нищо незаконно. Истината в крайна сметка ще излезе наяве, но дали тогава ще получа извинение?“, попита гордият собственик на луксозен апартамент с личен асансьор.

В непрекъснат контакт съм с адвоката си и имаме готовност да заведем дела срещу хора, които с изказванията си по мой адрес преминаха границата на нормалното, заяви Цецо Цветанов.

Той обясни, че не е прикривал проверка срещу сградата „Златен век“, а даже напротив – според изискванията на АПК е препратил сигнала на компетентните институции, тъй като вътрешната комисия в Народното събрание не може да прави проверки. „Разследването ще покаже, че моята сделка е започнала на много по-ранен етап и разликата, която съм доплатил, е много по-висока от тази, която се тиражира. Дори е двойно по-висока от цената на президентския апартамент“, коментира той.

Никой не се съмнява, че цената е по-висока, но едва ли се доближава до пазарната, която според критиците му е 1,6 млн. лева.

Хубаво е, че Цецо признава, че е платил апартамента си на по-висока цена от тиражираната, но защо ли не каже колко точно е дал? Може би, за да не се наложи после да обяснява откъде има толкова много пари.