Ще го познаете ли ? НАП, а има ли топбанкер 25 апартамента от фирмата на властта?

Според осведомени източници един топбанкер в България, който има вземане – даване с Артекс, се радва на 25 апартамента в различни кооперации на фирмата, близка до властта, като – естествено – далеч не всички се водят на негово име и на свързани лица, ако се вярва на сведенията, които получихме – това е и нашият нов въпрос към НАП: Има ли такова нещо? Ако има, на какви цени са изповядани сделките, на по-ниски от пазарните ли, както твърдят нашите източници?
Информацията е особено обществено важна на фона на разследването, което водят институциите, включително данъчните, за евентуално укриване на данъци при сделки на представители не само на политическия елит с Артекс са разкрили колегите от 19 минути …

Интересно, а КОЙ ли е топ банкерът с толкова пари и възможности ?!

Предположихме, но да внимаваме в картинките …

Една голяма банка и един топ банкер дадоха заем на Артекс …

И да им помогне да си платят заема топбанкерът си купи имот – четиристаен и два гаража на едни гербави цени от Артекс в новата им сграда „Диамант“ 2 …  За около 215 хил. евро ?!

Интересното е, че апартамент в „Диамант“ струва от 226 921 евро , но за 122 кв.м, а не за 203 кв.м , както е при топ банкера ?!

Е, има ли далавера и за колко и това ли е единственият апартамент от фирмата-снабдител на властта ?!

И докато ровим в София, Хасково, Пловдив, то в Бургас не се случва нищо, а ние знаем кой, как и вероятно срещу какво строи едни небостъргачи около морската градина и парк „Езеро“, но в Бургас корупция няма и местните величия уж си имат някое апартаментче на по-закътано място, защото били „бедни и честни“… Хахахаха …

Свободен автор – Философът