Цветанов като малко дете, сълзи рони, но не казва лоша дума за Борисов

Цветан Цветанов сподели, че е бил палаво дете и каза, че като бивш спринтьор е закачил шпайковете на сената, но това май не е края на политическия маратон

Не съм разочарован и няма да кажа лоша дума за Борисов, с който 18 години работим заедно. Това каза заместникът му в оставка Цветан Цветанов в студиото на „Тази събота“. Очите му обаче показаха друго. Водещата изтъкна, че е само на два метра от него и вижда, че са пълни със сълзи, а той не отрече и дори изтъкна, че било нормално.
Нормално ли е след толкова години вярна служба да го разочароват така само заради някакъв си АпартаментГейт? Заместник-председателят на ГЕРБ в оставка сподели, че се гордее от това, че познава Веселин Маринов.
„С него се чухме снощи, пътува за поредните покани, които има. Бил на 70-годишнина на един човек, чиито синове са го поканили на участие. Всеки има своите приятели – било то певци, лекари и хора с различни професии. В това няма нищо лошо“, заяви Цветанов.
Според него и певецът не бил разочарован, но после добави, че бил много чувствителен човек с ранима душа и и изтъкна, че без тези качества няма да е Веско Маринов.
Дали заради пролетите сълзи от (не)разочарование или защото днес е деня на детето, водещата реши да покаже в ефир снимка на Цветанов от детството му.
„На нея съм в първи клас. Учих в 63-то училище в Надежда. Бях палаво дете. Имах обаче голям респект като от моите родители, така и от учителите“, сподели Цецко.
Респект има и днес, но май не към учителите, а към бат’ Бойко, за който няма да каже и една лоша дума… Засега.
Някак странно обаче прозвучаха думите му в ефира на bTV, че е закачил на стената шпайковете, след което многозначително изтъкна, че имало много интерпретации с маратонките, които му подариха за дългото политическо бягане, а като капак на всичко сподели, че вече дори получил предложение за работа в друга партия без да спомене името й.
„В момента съм заместник-председател в оставка. Всичко зависи от това как ще се развива партията“, добави той.
„Дали въобще ще се занимавам с политика, е другият въпрос. Бил съм лекоатлет. Смятам, че в момента само съм закачил шпайковете на стената“ – така Цветанов отговори на въпроса дали ще прави нова партия.
Изглежда (не)разочарованият заместник-председател на ГЕРБ не се е примерил с желанието на лидера на ГЕРБавите да го види политически труп. Е Цецко е жив и ще живее дори и когато ГЕРБ отиде в историята.