Защо е мръсно морето? Всички пикаят в него

На плажа в Приморско е пълно с кръчми и всички се наливат с бира, но няма тоалетна и пикаят в морето, а после реват, че е мръсно, коментира възмутена дама

Всеки ден в морето ни се вливат хиляди литри урина и то само от плажуващите в Приморско. Затова нашето море е мръсно и туристите предпочитат Гърция.
Това изглежда абсурдно, но зрител на Нова телевизия разкри, че на Северния плаж в Приморско е пълно с кръчми. Заради жегата народът се реди на опашки за бира и тъй като няма тоалетна, бирата отива в морето.
„През 50 метра има заведения на плажа, в които се продават бира и алкохол на хиляди туристи, но тоалетна няма по цялата ивица до „Перла“ и после защо ни е мръсно морето и предпочитат хората Гърция пред нашето, където само гледат да печелят!“, коментира Невянка Стоянова.
Ако 2000 души изпият по една бира, може би в морето ще отидат 1000 литра. Количеството е внушително, но на фона на голямото море тази цифра е безкрайно малка. Всъщност дори и да имаше тоалетни на всяка крачка, къде щеше да отива урината – пак в морето.