Израелски туристи се оплакаха от агресия в хотел в Слънчев бряг

סיוט בבורגס

סיוט בבורגס: ישראלים הגיעו למלון וגילו שאין להם חדר – במקום שבעל המלון יתנצל הוא גירש אותם במכות החוצה

Публикувахте от ‎חדשות הבוקר‎ в Четвъртък, 11 юли 2019 г.

Израелски туристи сигнализираха за агресивно поведение от страна на представител на хотел в Слънчев бряг. Във Facebook бяха разпространени кадри, които показват как млад мъж се опитва да изгони група жени и деца от фоайето на хотела, като първоначално ги подбутва, впоследствие посяга с крак към телефона в ръцете на посетителка, и ругае.

При опита му да нанесе удар мъжът се подхлъзва и пада на земята. Чужденките неколкократно го предупреждават да не ги докосва, но се стига до изземане на телефон, с който свидетелка снима случващото се. Инцидентът се е случил в хотел Best Western Premium Inn в Слънчев бряг.

Видеото беше разпространено от FB-групата „Спаси Варна“ с коментар „Кунг Фу Ритници и „Изчезвай от хотела, джипси“. Обслужване по местен обичай“

Според сигнала на израелските туристи – те са резервирали предварително стая за двама възрастни и две деца. При пристигането в хотела се е оказало, че стаята им е заета. Управителите са поискали да ги настанят в друг хотел, но туристите са отказали. Впоследствие се е стигнало до вербален и физически сблъсък.

Кадри от инцидента и интервю със засегнатите жени са стигнали и до израелския Channel 2.

Източник : www.webcafe.bg