Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_534_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/avantageto/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2024
За "конпир" не става, за консул става, що е то? (Pancho Terasso) | Авантаж

За „конпир“ не става, за консул става, що е то? (Pancho Terasso)

Днес бе  огласена информация, че бившият шеф на КПКОНПИ, Пламен Георгиев, известен, като Пацо Терасата (на испански Pancho Terasso) е назначен за консул във Валенсия.

В тази връзка на 22.08. БОЕЦ ще внесем официални писма до властите в Мадрид, както и до правителството на автономна област Валенсия,  с които ще ги запознаем със скандалите #АпартаментГейт и #БалконГейт, разследванията на  „Биволъ“, „Свободна Европа’, „Фрогнюз“, „19 минути“ АКФ и др. , както и с внесените от БОЕЦ сигнали срещу Пламен Георгиев и образуваните проверки и производства в Парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси и прокуратурата, които не са приключили. 

Консул е длъжностно лице назначено за постоянен представител в някой град или област на друга държава, което защитава юридическите и икономически интереси на своята  държава и нейните граждани. БОЕЦ категорично ще заявим на испанските власти, че като представители на гражданското общество в България не желаем  да бъдем представлявани от компрометиран, разследван и корумпиран балконаджия, който обяви Пеевски за „най-чистия в държавата“. Ще изпратим писмата и до Президента и Министерството на външните работи.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявихме национален протест-блокада пред съдебните палати в столицата и страната за 12.09. с искания за оттегляне на кандидатурата на Гешев и незабавна оставка на мафиотското правителство на Борисов! За няколко дни почти 12 000 граждани са заявили интерес и участие. Очакваме ударите срещу нас да ескалират, очакваме дори арести, а дебелите са способни и на убийства, за да запазят престъпната си власт. Не могат да ни спрат, истината и гражданската солидарност и непримиримост са най-силното ни оръжие!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/avantageto/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/avantageto/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/avantaget...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/avantageto/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52