ТОВА Е ТОЧНАТА СМЕТКА!

Georgi Borisov Georgiev

ТОВА Е ТОЧНАТА СМЕТКА!
Вижте колко трябва да бъде глобена НАП и КОЙ трябва да плати!
Преди два месеца КЗЛД глоби БОЕЦ с 1500 лева за това, че сме публикували телефонният номер на Московски (онзи дето си уби детето) когато беше министър! Направихме го в подкрепа на справедливите искания на бачо Кольо Босия.
СЕГА КЗЛД глобява НАП с няколко милиона (ние ще ги платим) за осветляването на личните данни на 5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ! Или по ЕДИН ЛЕВ за човек с разкрито ЕГН, доходи, адрес, банкова сметка и тн.
За номера на Москосвки – 1500 лева! За моето ЕГН и банкова сметка – 1 лев! И защо „мутрата детеубиец“ е 1500 пъти по-важен от мен? Или от теб? 
Ако мерят с един аршин, НАП трябва да бъдат глобени – 5 милиона българи по 1500 лева – 7,5 МИЛИАРДА ЛЕВА! И да ги платят Борисов, Дончев, Горанов и Галя Димитрова! Съд, затвор и конфискация на къщите в Барселона, Дубай, офшорните сметки и милиардите одрани от гърба на българите!
Веднага след НАПлийкс, БОЕЦ внесохме сигнал до ВКП срещу гореспоменатите! Познайте какъв е резултата – КРЪГЛА НУЛА, като главата на Гешев! Вместо на Буда и бандата му, гешефтарите повдигат обвинения и разследват бойците, биволите и тези, които казват Истината!
Правят ви на маймуни хора! Това блато трябва да бъде изринато и дебелите да платят за всяко свое престъпление!
На 12.09. в 15.00ч. БОЕЦ и всички непримирими излизаме пред съдебните палати в София и страната – безсрочен протест-блокада!
„СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!
С искания за оттегляне на кандидатурата на Гешев, закон за Лустрацията и сваляне на мафиотското правителство на Пеевски с премиер Бойко Борисов!
Ще се става и ще се чисти!
Споделете и се стягайте!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА