Плащаме тлъстите заплати и транспорта на депутати

Докато си водят предизборната кампания, ние ще им плащаме за транспорта с луксозни лимузини, коментира бившият депутат Димитър Байрактаров

Почти половината депутати са кандидати за кметове и общински съветници. Оказва се, че същите тези докато си водят предизборната кампания, ние данъкоплатците ще им плащаме тлъстите заплати и транспорта с луксозни лимузини. Това сподели във Фейсбук бившият депутат Димитър Байрактаров.
„Дори парламента да излезе във ваканция те отново ще продължат да получават заплати от по няколко хиляди лева. Най-големия цинизъм е, че когато бъдат избрани за общински съветници те просто ще врътнат задници и ще се върнат на червените килими в народното събрание!“, добавя той.
„Особено фрапиращ е случая с един евродепутат, който докато си води кампанията за кмет на София ще получава тлъста европейска заплата от 20000 лева на наш гръб. Тъжно е, че така наречените „свободни медии“ мълчат за това безобразие, тъй като очакват мръсните пари на тези партийни кандидати. Отвратително!“, коментира Байрактаров.