Баламите свършиха, работната ръка чезне

Намаляват българите, готови да работят за малко пари, коментира босът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов. За ужас на свидливите БГ работодатели баламите свършиха

Все повече намаляват българите, които са готови да работят за малко пари. Много им е лесно да се качат на самолета и да отидат там, където ще им плащат повече или те ще си мислят, че им плащат повече. Това каза пред Нова телевизия лидерът на КТ „Подкрепа” Димитър Манолов. По думите му все пак заплатите лека полека се повишават.
Той коментира и разликата в заплащането между София и втория по големина град у нас – Пловдив, където възнагражденията се оказват доста по-ниски.
Добре само, че синдикалният бос не даде пример с Бургас, защото тук четвъртият по големина град в България изпадна дори от топ 10 по ръст на заплати! Заради свидливите БГ работодатели работната ръка чезне. За ужас на бизнесмените баламите свършиха и ако богатите не си научат урока, ще трябва да наемат необразовани младежи от гетата. Ще се наложи вместо в лъскави яхти, скъпи коли и неверни любовници първенютата започнат да инвестират в производството, за да привличат кадърни служители, готови да останат в България!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!