Част от реалностите, в които е принуден да живее десният човек в София са уникални

Arman Babikyan

 

Част от реалностите, в които е принуден да живее десният човек в София са уникални.По -лесно се преживява на Марс без апарат.
БСП – лоши, но с Първанов е възможен коалиционен кабинет. Костов го е правил също, но е било в името на народа. С тях е забранено да се говори!
ГЕРБ – лоши.Бивши чеда на БКП, сега са на власт.Тук- таме за малко и тихичко местни коалиции.Когато е на централно ниво е „компромис“ в името на нацията. С тях е забранено да се говори.! Бивши министри на ГЕРБ – кристално чисти – приемаме. Иван Иванов шеф на КЕВР – може.
ДПС – лоши.Според думите на пророка те са „проклятието на прехода“.Там живеят чудовища като Делян Пеевски.И с тях е забранено да се говори.Има и много ДС, а при нас не….
Спаси София – верблюди. Щом не са при нас са лоши.Създала ги е преизподнята, за да отклоняват гласове.Подразбира се, че гласовете са си наши от векове, за векове. И с тях не е хубаво да се говори! Разрешено е да се псуват и поучават.
Други десни кандидати – отцепници.Врага с партиен билет трябва да се трепе най- свирепо. Помним какво направи преди 27 години и половина и му го натякваме.

И така, заедно можем да гледаме само мача с Англия.И резултата ясен и патриотизма запазен.

Фейсбук