Ще има ли възмездие за Борисов и Шайката

Премиерът като е почнал да иска оставки, да призове Сотир Цацаров и Иван Гешев да си ходят, призова репресираната съдийка Румяна Ченалова

Ще има възмездие за Борисов и Шайката! Нашата задача сега е да ги изхвърлим от властта!
Мобилизация! За това призова във Фейсбук Румяна Ченалова.
Репресираната съдийка коментира намесата на премиера Бойко Борисов в работата на Българския футболен съюз и акцията на ДАНС, проведена след като Боби Михайлов бе принуден от вожда на ГЕРБ да си подаде оставката заради унизителната загуба от Англия с 0:6 и неонацистите на феновете по трибуните, заради които Бойко има основание да сдаде властта.
„КОЙ прати ултрасите? КОЙ иска оставки? КОЙ прати ДАНС? КОЙто иска да измести вниманието ни от значимите проблеми. КОЙто се страхува. КОЙто ще продаде и майка си за да остане на власт. КОЙто почернява все повече от народната “ любов“. КОЙто си отива, но не иска да го приеме. Съдбата чука на вратата МУ….и ТОЙ го знае. Ще има възмездие за всичко!“, коментира Ченалова.
Борисов, като си почнал, кога ще поискаш оставките на Цацаров и Гешев, попита тя.
Бившият депутат Емил Василев пък коментира в социалните мрежи, че ГДБОП е станала театрален кръжок, в който само се играят пиески за фърляне прах в очите на народонаселението.
ГДБОП е частна служба на държавна издръжка. Там се работи само по списък, спуснат отгоре, обясни адвокатът.
„Само Бацката да не се прави на незнаещ как Комисията по хазарта обслужва интересите на Черепа и пр. Сега кьорфишеците с операциите на ГДБОП във Футболния съюз са за хвърляне на прах в очите“, добавя той.