Регистрираха партията на Слави, има вече „Няма такава държава”

 Партия „Няма такава държава“ бе създадена преди месец и вече е регистрирана в Софийския градски съд. Остава загадка дали Слави Трифонов ще работи с Мая Манолова

Екипът на Слави Трифонов регистрира партия. Има официално „Няма такава държава“. Тя бе създадена преди месец и вече е регистрирана в Софийския градски съд.
Документите в съда внесе сценаристът Тошко Йорданов, съобщава Нова телевизия.
Сред основните цели на формацията, описани в учредителната декларация, са засилено участие на гражданите във взимането на решения чрез референдуми, смяна на пропорционалната избирателна система с мажоритарна, намаляване на депутатите от 240 на 120, както и възможност за дистанционно и електронно гласуване и въвеждане на задължително гласуване на избори и референдуми. Трифонов е избран за председател на партията, а зам.-председатели са неговите сценаристи.
Няма никакви проблеми, защото спазваме закона, каза Тошко Йорданов.
Сценаристът не отговори категорично дали ще работят заедно с Мая Манолова, която беше първият гост в новата телевизия на Слави. Запитан защо точно тя е избрана Йорданов отговори, че победителите са по всички национални телевизии.
Новата „Телевизия 7/8“ вече може да се гледа. Програмата се разпространява безплатно от всички оператори и освен „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ зрителите могат да гледат „Студио Хъ“, “Вечерта на актьорите“, и „Шоуто на сценаристите“.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!